Çocuk / Baiatul meu – serial turcesc Pro 2
Postul de televiziune Pro 2 va difuza un nou serial turcesc. Din 26 octombrie televiziunea va difuza serialul turcesc Çocuk / Baiatul meu (2019), de la ora 21:30 si va fi difuzat in fiecare zi, de luni pana duminica. Serialul turcesc Baiatul meu va inlocui o alta productie turceasca ce se difuzeaza pe post numita Dragoste in alb si negru.

Baiatul meu urmareste destinele a 3 femei care devin mame in cel mai dureros mod. Asiye Karasu (Nazal Kesal) este o femeie bogata si are tot ce isi doreste insa ea ascunde un secret dureros. In tinerete, Asiye sa indragostit de un tanar pe care familia ei nu il agrea. Asiye fuge cu acel tanar de acasa insa in momentul in care il anunta pe tanarul ei iubit ca a ramas gravida, acesta o paraseste. Dezamagita, se intoarce acasa la familia ei si naste copilul.

Tatal lui Asiye da copilul spre adoptie si o obliga pe aceasta sa se marite cu un alt baiat care era agreat de familie. Povestea lui Asiye se repeta peste cati va ani insa acum altei fete care nu este din aceeasi categorie sociala cu ea. Akca Yilmaz (Merve Cagiran) este fata unei prostituate care a crescut in conditii foarte grele. Akca il intalneste pe Hasan (Ismail Hacioglu) de care se indragosteste.

Toate bune si frumoase pana cand Akca il anunta pe Hasan ca este insarcinata. In loc sa se bucure, acesta devine violent si ajunge la inchisoare. Ramasa singura si descurcandu-se foarte greu, decide sa dea copilul spre adoptie sperand ca acesta va avea o soarta mai buna. Copilul lui Akca ajunge in casa unui cuplu bogat care nu poate avea copii, Sule Karasu (Ceyda Ates) si sotul ei Ali Kemal (Serhat Teoman).

Sule este o tanara care a incercat sa ramana gravida de 2 ori insa a pierdut sarcinile. Amenintata cu divortul, Sule ia copilul lui Akca de la orfelinat promitand sa il iubeasca la fel ca pe propriul copil. Dupa 5 ani, Sule ramane insarcinata si de data aceasta reuseste sa duca sarcina pana la capat. Insa, ea uita promisiunea facuta acum ceva timp acea de a iubi copilul luat de la orfelinat ca pe propiul copil si incepe sa il neglijeze, ocupandu-se si iubindu-l mai mult pe copilul ei biologic.

In distributia serialului Baiatul meu vom intalni actori pe care i-am mai vazut in alte seriale difuzate in Romania. Nazan Kesal (Asiye) a mai jucat in Fiicele doamnei Fazilet, Merve Cagiran (Akca) a jucat in La rascruce si In ritmul vieti, Ceyda Ates (Sule Karasu) a jucat in Bahar: Viata furata.

Serialul Baiatul meu are 18 episoade. Un episod are durata de 2 ore fara reclame insa la noi un episod va avea o durata cuprinsa intre 45 – 50 minute fara reclame (cu reclame, durata va fi de o ora).
Serialul Baiatul meu s-a filmat in Istanbul, Turcia iar pe IMDb a obtinut nota 5,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU