Colectia de aur Cartoon Network pe Warner TV
Postul de televiziune Warner TV anunta ca incepand din 1 ianuarie 2022 va difuza in fiecare sambata si duminica seriale clasice de desene animate din colectia Cartoon Network. Programul prin care sunt difuzate aceste seriale clasice se va numi Colectia de aur Cartoon Network si va fi difuzat in fiecare wekeend in intervarul orar 06:40 – 10 dimineata.

Pe data de 1 ianuarie 2022, nostalgicii desenelor animate clasice Cartoon Network pot vedea desenele Vaca si Puiul (episoadele 1-3), Laboratorul lui Dexter (episoadele 1-3), Johnny Bravo (episoadele 1-4), I am Weasel si altele.

Seria de desene animate Vaca si Puiul (1997-1999) arata aventurile prin care trec o vaca si un pui, ei sunt crescuti de un cuplu de oameni carora nu le sunt aratate niciodata capetele. Vaca si puiul se duc la scoala alaturi de prietenii lor, fac tot ceea ce fac copiii normali. Acest serial are 4 sezoane cu un total de 54 de episoade iar un episod are durata de 30 de minute. Pe IMDb, Vaca si Puiul a primit nota 6,5.

Johnny Bravo (1997-2004). Johnny Bravo (voce Jeff Bennett) este un tip blond cu muschi care se iuberste pe el insusi dar si femeile frumoase. Johnny Bravo nu are noroc in dragoste deoarece nu se pricepe sa vorbeasca cu femeile frumoase si mereu sfarseste batut de femei.

Serialul Johnny Bravo are 4 sezoane cu un total de 64 de episoade iar un episod are durata de 30 minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,2.

Colectia de aur Cartoon Network pe Warner TV

Laboratorul lui Dexter (1996-2003). Serialul Laboratorul lui Dexter spune povestea unui baietel geniu care are un laborator secret la el in camera, de care parintii nu stiu. Dexter isi petrece toata ziua in laborator incercand sa inventeze fel de fel de lucruri insa sora lui, Dee Dee, ii strica mereu inventiile.

Serialul Laboratorul lui Dexter are 2 sezoane cu un total de 79 episoade, un episod are durata de 23 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,9.

Acestea sunt serialele de desene animate clasice ce se vor vedea din 1 ianuarie 2022, pe postul Warner TV.
Warner TV a inlocuit postul TNT si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth (cu exceptia Orange) si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Degeaba ca audiența ca fi spre 0 pentru faptul că va fi intre 6 40 si 10 dimineața dacă era intervalul asta seara era mult mai ok si ar di avut audienta mai mare asa zic eu