JimJam RO disponibil la Digi

JimJam RO disponibil la Digi – Operatorul de telecomunicatii Digi Romania a localizat postul de televiziune pentru copii, astfel incat pe acest post vom avea reclame. Odata cu localizarea postului, a fost eliminat dublajul in limba maghiara.

JimJam RO este acum disponibil in reteaua Digi cu dublaj avand piste audio disponibile in limba romana si in limba engleza. Dublajul in limba maghiara nu mai este disponibil. Pana recent, in grila Digi era disponibila varianta internationala.

EPG-ul nu a fost schimbat odata cu localizarea postului, fiind in continuare pentru varianta internationala. JimJam RO este disponibil in grila Digi atat pe cablu digital cat si pe satelit.
Postul a fost localizat in retelele Digi (RCS – RDS – inclusiv pe Digi Online), Vodafone (UPC) si Focus Sat.

JimJam este un canal de televiziune detinut de AMC Networks International destinat copiilor cu varste intre 1 si 6 ani. Postul a fost lansat in toamna anului 2006 si este disponibil in tari precum Romania, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Portugalia, Olanda, Austria, Elvetia, etc. AMC Networks detine si canalul pentru copii Minimax, destinat copiilor cu varste intre 2 si 6 ani.

Pe JimJam sunt disponibile programe precum: Bravo Huckle, Repetati cu Noddy, Thomas si prietenii sai, Pompierul Sam, Roary – bolidul de curse, Bob constructorul, Chuggington – vanatoare de comori, Dot., Animanimals, Bobita si buburuza, Jarmies, Kipper, Oswald, Timmy Time, Cadetii din Badanamu, Sa ghicim cu Jess, Gradina zoologica a lui Suzy, Inui, Simon, Charley merge la scoala, Capsunica prajiturica: Aventuri in Berry Bitty, Angelina Balerina, Monchhichi, Conni.

JimJam a fost introdus in grila de programe Digi (cablu digital) la finalul anului 2019 (pe 30 decembrie) impreuna cu posturile AMC, HGTV SD/HD si MTV Europe. Cu 2 saptamani mai tarziu, postul a fost introdus si in grila DTH alaturi de canalul de filme AMC.

Reamintim ca recent a fost localizat si postul TV1000 detinut de Viasat.
Voi ce parere aveti despre localizarea postului JimJam? Lasati un comentariu mai jos. Ii multumim utilizatorului Gorila pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

    • Simplu Focus Sat are Jim Jam Europe in grila cu audio in ro, dar fara reclame in ro. Iar Digi Cablu are in grila varianta Jim Jam RO cu reclame in ro iar desenele difera cu o ora daca nu ma insel. Din cate stiu si Focus Sat are Jim Jam ro, este posibil ca acest operator sa dea cele 2 variante.

    • Luati legatura cu departamentul Relatii Clientii si faceti o sugestie pentru a introduce si postul Jim Jam HU in grila operatorului dvs. Acest post nu mai are continut ,comun intre cele 2 tari, de aceea nu mai are si limba maghiara la audio.

    • Pe mine nu ma deranjeaza limba maghiara. Daca te referi la Digi, asta ar trebui sa ii intrebi pe ei.
      Insa, nu acesta e motivul pentru care nu mai functioneaza dublajul in limba maghiara, sa nu uitam ca patronul Digi, Zoltan Teszari, este de etnie maghiara.