Comentariu live in limba romana pe Flashscore
Aplicatia de mobil Flashscore a lansat un proiect interesant. Anumite meciuri de fotbal dispun de comentariu live in limba romana. Daca esti plictisit de comentariul de la TV si ai aplicatia Flashscore pe telefon atunci poti verifica daca meciul la care te uiti are disponibil comentariul live, avand posibilitatea sa il asculti.

Flashscore a adus in acest proiect cei mai buni comentatori sportivi ai momentului, printre care vom enumera: Ion Alexandru, Iulian Micu, Andrei Radulescu si altii. Comentatorii mentionati au colaborat cu posturi precum Digi Sport sau Eurosport.

Pentru inceput se vor comenta meciuri din Liga 1, Europa League, Champions League, Premier League sau meciuri ale echipei nationale. Acest proiect Flashscore se adreseaza in mod special pasionatilor sportului cu balonul rotund care nu au un TV in fata atunci cand joaca echipa favorita, cand sunt in masina sau fac altceva.

Comentariul de pe aplicatie are o mica intarziere fata de TV. Adica, daca se da gol sau este o ratare, intai vezi pe tv si dupa cateva secunde auzi comentatorul. Cei care doresc sa asculte comentariul audio disponibil in aplicatie trebuie sa isi faca un cont folosind o adresa e-mail valida.

Flashscore este cel mai cunoscut instrument de verificare a rezultatelor live din diferite sporturi. Este usor de utilizat si bine pus la punct. Are cele mai rapide actualizari ale scorurilor. Pe Flashschore se pot urmari scoruri live din competitii sportive precum: fotbal, tenis, baschet, sporturi de iarna, golf, snooker.

Comentariu live in limba romana pe Flashscore

Pe Flashscore se pot selecta meciurile dorite pentru verificare si poti vedea scorurile live ale meciurilor selectate in sectiunea Meciurile Mele. Poti vedea statisticile unui meci in direct (cate suturi s-au dat in partida, cate cartonase, cine a marcat, ba chiar poti vedea clasamentul competitiei, pe ce loc se claseaza echipa cu scorul inregistrat in acel moment).

Flashscore beneficiaza de Notificari sonore (daca s-a marcat si nu ai fost atent, Flashscore te anunta ca s-a marcat printr-un sunet specific sportului care te intereseaza in acel moment. Poti viziona clipuri video cu cele mai interesante faze ale meciulilor.
Flashscore se poate folosi atat pe calculator cat si pe mobil avand la dispozitie o aplicatie dedicata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.