Coming out Colton si Scenariul viitorului – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre cateva reality show-uri si serii animate care vor fi adaugate pe Netflix in luna decembrie.

Coming out Colton este o serie documentara biografica despre fostul jucator de fotbal american, Colton Underwood, in care este explicat procesul prin care a recunoscut ca este gay. Colton a participat si la emisiunea The Bachelorette (in Romania, a fost difuzata emisiunea Burlacita dupa acelasi format) ajungand ulterior prezentator al aceleiasi emisiuni si primul prezentator din istoria emisiunii care a recunoscut ca este gay.

Seria documentara Coming out Colton va avea 6 episoade si va fi disponibila pe Netflix de vineri, 3 decembrie.

Scenariul viitorului (The Future Diary) este un reality show romantic japonez in care un barbat si o femeie care nu s-au cunoscut niciodata trebuie sa urmeze o poveste romantica avand in vedere scenariul dintr-un jurnal primit de acestia. Scenariul are rolul de a modifica perceptia celor doi si parerile pe care le au unul despre altul. Telespectatorii vor descoperi in final daca scenariul acestei aventuri va duce la o poveste de dragoste reala.

Scenariul viitorului este un reboot al unui show asemanator difuzat intre 1998 si 2002. Noul reality show va fi disponibil pe Netflix din 14 decembrie.

Familia Camargo: Muzica ne uneste (The Family That Sings Together: The Camargos / É O Amor: Familia Camargo) este un reality show brazilian cu familia de muzicieni Camargo, in care personajele principale sunt muzicienii si actorii Zezé di Camargo si Wanessa Camargo.
Noul reality show va fi disponibil pe Netflix din 9 decembrie.

Coming out Colton si Scenariul viitorului – Netflix

Saturday Morning All Star Hits! este o serie animata de comedie in care Skip si Trevor vor sarbatori televiziunea anilor ’80 si ’90. Primul sezon al acestei serii are 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 10 decembrie.

Russell Howard: Lubrifiant (Russell Howard: Lubricant) este un program de stand-up in doua parti ce va fi disponibil pe Netflix din 14 decembrie.

Badanamu: Cantecele cu prietenii – Bada si prietenii sai vin cu noi cantece educationale pentru cei mici, din 22 decembrie pe Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.