Dimineata pe 2 / Invitatul de 12 – emisiuni Kanal D2
In acest material vom detalia emisiunile TV ce vor fi difuzate pe Kanal D2. Postul de televiziune va difuza in program pe langa seriale, emisiunea Bravo, ai stil! si un matinal.  Matinalul se va numi Dimineata pe 2. Aceasta este o emisiune in direct ce va fi difuzata  simultan atat la TV cat si pe radio.

Dimineata pe 2 va fi prezentata de un cunoscut om de radio, Grigore Serban si un om de televiziune celebru, Cosmin Cernat, cel care si-a inceput cariera in televiziune pe post de comentator sportiv la TVR, dupa aceea transferandu-se in departamentul divertisment, prezentand la Kanal D emisiunea Exatlon.

Matinalul Dimineata pe 2 este primul matinal ce se va difuza simultan si in intregime atat la TV cat si pe radio. Cei doi prezentatori vor aduce in fata telespectatorilor si la urechile ascultatorilor un mix de divertisment, stiri, dezbateri interesante si muzica buna.

Grigore Serban este un cunoscut om de radio. Greeg si-a inceput cariera la Radio Uniplus. In 2005 s-a mutat la Pro FM si a fost DJ la Dance FM. Greeg a mai prezentat un matinal timp de 4 ani la Pro FM alaturi de Marius Onuc si doi ani alaturi de regretatul om de radio Andrei Gheorghe.

Dimineata pe 2 / Invitatul de 12 – emisiuni Kanal D2

Emisiunea matinala Dimineata pe 2 nu va fi singura emisiune prezentata de Cosmin Cernat pe Kanal D2. Invitatul de 12 este a doua emisiune prezentata de acesta la Kanal D2 in fiecare zi de duminica, de la ora 12. Si aceasta emisiune va fi difuzata simultan atat la TV cat si pe radio.

Invitatul de 12 este un talk show relaxant cu invitati care isi spun povestile de viata. Emisiunea informativa a postului Kanal D2 se va numi NewsTime si va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 21.

Kanal D2 apartine companiei Dogan Media, care mai detine si Kanal D Romania. Kanal D2 va inlocui Bucuresti TV. Kanal D2 detine licenta generalista si va difuza filme, seriale si emisiuni interesante si consacrate, cum ar fi Bravo, ai stil!, Duete cu Alexandra, In Oglinda, Detectorul de minciuni si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

 1. kanal D 2 Va putea fi receptionat pe urmatoatoarele pozitii

  In funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

  RCS cablu digital- poziția 45
  Vodafone cablu digital- poziția 16
  Orange Communications cablu digital- poziția 630
  Orange Communications IPTV- poziția 129
  Nextgen cablu digital- pozitia 15
  Orange TV DTH satelit- pozitia 136