Concurs Focus Sat Valentine’s Day
Focus Sat anunta un nou concurs disponibil de astazi, numit Daca povestea voastra de dragoste ar fi un film, cum s-ar numi?.

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa indeplinim urmatoarele conditii:
-sa avem un cont Facebook
-sa lasam un comentariu pe postarea de pe pagina Facebook Focus Sat care face referire la acest concurs, comentariul trebuie sa fie un raspuns la intrebarea Daca povestea voastra de dragoste ar fi un film, cum s-ar numi?

Nu este obligatoriu sa fim abonati Focus Sat pentru a putea participa la acest concurs.
Participantii concursului pot castiga prin tragere la sorti una dintre cele doua casti in-ear JBL Tune 110BT. Pe magazinele online, pretul unei astfel de perechi de casti este aproximativ 170 de lei.

Castile wireless in-ear JBL Tune 110BT ofera, in mare parte, un sunet ok si clar, desi lasa de dorit la capitolul bass. Castile nu sunt facute pentru utilizare in timpul alergarii, nu raman fixate in ureche in timpul unei astfel de activitati. Per total, sunt bune pentru utilizare normala (nu pentru activitati sportive) insa pretul este destul de mare pentru ce ofera.

Concurs Focus Sat Valentine’s Day
Aceasta campanie se desfasoara in perioada 15 – 28 februarie 2021, in sezonul iubirii, tragerea la sorti se va efectua pe 4 martie iar castigatorii vor fi anuntati in termen de maxim 10 zile de la data tragerii la sorti.

Asadar, daca doriti sa participati la acest concurs, lasati un comentariu pe pagina Focus Sat, pe postarea dedicata acestui concurs si veti fi inscrisi automat in tragerea la sorti.

In perioada sarbatorilor de iarna 2020, Focus Sat a lansat un alt concurs (desfasurat pana pe 14 ianuarie 2021) prin care se putea castiga un televizor LG 4k, consola Playstation PS4 sau dispozitive soundbar Samsung. Abonatii care reincarcau minim Familia, erau inscrisi automat in concurs.

Voi ce parere aveti despre concursurile Focus Sat lansate recent?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.