Concurs Prima TV – Castiga premii pe cuvant!
Postul de televiziune Prima TV a lansat un concurs pentru toti telespectatorii fideli ai televiziunii. Concursul se numeste Premii pe cuvant cu Prima TV si se desfasoara intre 14 iunie – 12 iulie 2021.

Premiile concursului sunt: 100 de euro in fiecare zi sau marele premiu, o excursie in Antalya, Turcia timp de 7 zile, all inclusive pentru 2 persoane. Tot ce trebuie sa facem pentru a castiga premiile puse in joc este sa urmarim programul Prima TV in fiecare zi in intervalul 06:00-00:00. In acest interval vor aparea pe ecran o serie de cuvinte, telespectatorii vor intra pe site-ul Prima TV si vor scrie doua cuvinte diferite aparute pe ecran in acea zi, raspunzand la 2 intrebari:

1. Care este vedeta ta favorita de la Prima TV?
2. Care este emisiunea ta favorita de la Prima TV?

Castigatorul zilei va fi anuntat a 2-a zi in cadrul emisiunii Focus la Prima ora. Indiciile (cuvintele) nu vor aparea pe ecran in timpul buletinelor de stiri de la orele 14, 18 sau 22. Marele premiu se va extrage pe 12 iulie iar la extragerea finala vor participa toti cei care se inscriu pe site-ul Prima TV, chiar si cei care au castigat premiul zilei de 100 de euro.

Concurs Prima TV – Castiga premii pe cuvant!

Postul de televiziune Prima TV s-a lansat in 1997 si este un post generalist. In trecut s-a numit Canal 38 Amerom. Prima TV a adus de-a lungul timpului in Romania cateva emisiuni internationale de succes, printre acestea amintim: Big Brother, MegaStar sau Vrei sa fii milionar?.

In prezent, Prima TV apartine de grupul Clever Media. Pe Prima TV putem urmari emisiuni ca Focus la Prima ora, Agentul VIP, Cronica Carcotasilor, Starea Natiei, SuperNanny, Poezie si delicateturi, Insider politic, Sanatate cu Stil sau Alege Reteta Nationala. Prima TV are in program si seriale precum Ringo sau Trasnitii.

Printre cele mai indragite vedete ale postului Prima TV putem numi pe: Andreea Berecleanu, Dragos Patraru, Mircea Dinescu, Cristi Brancu, Bebe Cotimanis, Horia Varlan sau Anca Serea. Clever Media mai detine si alte posturi TV cum ar fi: Look Sport, Agro TV sau Profit News.
Prima TV se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII