Dezastre in aer si Razboiul drogurilor pe National Geographic
In acest material vom prezenta o parte din noutatile posturilor National Geographic, Nat Geo Wild, Disney Channel si Disney Jr.

Europa vazuta de sus – sezonul 2 – din 6 aprilie, in fiecare zi de miercuri, ora 22:00, pe National Geographic. In acest documentar vom vedea cum s-au construit navele spargatoare de gheata, cel mai lung pod din lume care se afla in Turcia si alte lucruri ce au ajutat la modernizarea lumii.

Dezastre in aer (din 8 aprilie, in fiecare zi de joi, de la ora 22:00 pe National Geographic). Acest documentar in mai multe episoade prezinta cum s-au prabusit diverse avioane si care au fost cauzele ce au dus la prabusirea acestor avioane. In fiecare episod vom vedea reconstituirea unui dezastru aviatic dupa relatarile martorilor sau interviuri ale specialistilor in domeniu.

Razboiul Drogurilor (din 16 aprilie, in fiecare zi de vineri, de la ora 22:00 la National Geographic). Acest documentar are 10 episoade si ne prezinta interviuri cu traficanti de droguri sau politisti, fiecare aflandu-se de cealalta parte a legii. In fiecare episod ne vor fi prezentate si examinate razboaiele impotriva drogurilor ce s-au dat in trecut dar se dau si in prezent.

National Geographic Wild
In aprilie vor fi difuzate documentare ca:
Luna Feroce (in fiecare duminica, de la ora 19:00)
Familia de veterinari (in fiecare sambata, de la ora 19:00)
Secrete la Zoo – sezonul 3 (in fiecare miercuri, de la ora 19:00)

Disney Channel
Serialul Unsprezece (11) – sezonul 3 – din 12 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 16:00. In acest serial vom vedea cum un tanar de 16 ani incearca sa isi indeplineasca visul, acela de a deveni cel mai mare fotbalist. Numele acestui tanar este Gabo Moreti. Acesta lcuieste cu bunica lui intr-un orasel numit Almo Seco. In sezonul 3, Gabo Moreti va avea parte de  provocari interesante: va participa la Campionatul Continental si isi va cunoaste tatal.

Amfibienii – sezonul 2 – din 3 aprilie, in fiecare zi de sambata si duminica, de la ora 16:00. In sezonul 2, Ana si prietenii ei vor pleca in orasul Tritonia pentru a descoperi misterele cutiei muzicale.

Dezastre in aer si Razboiul drogurilor pe National Geographic

Disney Jr.
Fetita Racheta (din 5 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 15:00. In noile episoade, Fetita Racheta va avea parte de noi intamplari in incercarea ei de a apara orasul de raufacatori  dar si de a-si pastra identitatea secreta.

Maratonul de weekend – in fiecare zi de sambata si duminica, de la ora 11:00. Vor fi difuzate episoade consecutive din serialele indragite de copii.

Posturile National Geographic, National Geographic Wild, Disney Channel si Disney Jr. sunt in pachetele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra, exceptie fac operatorii Akta (nu au posturile Disney Chanel si Disney JR) si Orange (DTH si cablu – retea proprie – nu au posturile National Geographic si National Geographic Wild).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.