Minciuni amenintatoare – serial spaniol Netflix
Netflix va difuza un nou serial spaniol numit Minciuni amenintatoare (Mentiras / Liar), care a fost lansat in Spania in aprilie 2020. Acesta este un remake al serialului britanic cu acelasi nume difuzat intre 2017 – 2020, cu Joanne Froggatt (actrita din Downton Abbey) si Ioan Gruffudd (cunoscut pentru rolul lui Reed Richards din filmele Cei 4 fantastici).

Actiunea se desfasoara in Mallorca acolo unde Laura Munar, o profesoara de literatura, ia cina cu Xavier Vera, un chirurg de renume. Dimineata ce urmeaza, Laura suspecteaza ca a fost drogata si violata de Xavier, moment in care decide sa il dea in judecata.

Rolurile principale sunt interpretate de Ángela Cremonte (Centralistele – 2017, Los hombres de Paco – 2005) si Javier Rey (Cocaine coast – 2018). Vom vedea si alti actori precum Manuela Velasco (Drumul spre Santiago – 1999, a interpretat rolul Ángelei Vidal in filmele REC), Miquel Fernández (All I See Is You – 2016, Family United – 2013, To steal from a thief – 2016), Itziar Atienza (Smoke & Mirrors – 2016), Paco Tous (a inrepretat rolul lui Moscova in serialul de succes Fabrica de bani), Sofía Oria, Fran Cantos (La Unidad – 2020) si altii.

Minciuni amenintatoare – serial spaniol Netflix
Aceasta productie a fost creata de Curro Novallas, cunoscut si pentru serialul High Seas (2019).

Serialul Minciuni amenintatoare are un singur sezon alcatuit din 6 episoade. A fost lansat in aprilie 2020 iar pe Netflix va fi disponibil din 15 noiembrie 2021. Nu exista informatii daca serialul va fi reinnoit cu sezonul 2 sau daca s-a incheiat odata cu finalizarea primului sezon.
Pe IMDb are doar 94 de recenzii, obtinand nota 6.7.

Red Notice – Netflix

Filmul Red Notice este una dintre cele mai asteptate productii pe Netflix de luna aceasta.
Actiunea este conturata in jurul unui agent Interpol care urmareste cel mai notoriu hot de arta din lume.

In acest film vom vedea actori de seama precum Gal Gadot (cunoscuta pentru rolul Dianei interpretat in filmele Wonder Woman), Ryan Reynolds (a interpretat rolul lui Wade Wilson in filmele Deadpool si X-men), Dwayne Johnson (Jumanji: Welcome to the Jungle – 2017, G.I. Joe: Retaliation – 2013), Ritu Arya (The Umbrella Academy – 2019, Last Christmas – 2019), Ivan Mbakop si altii.

Red Notice va fi adaugat pe Netflix de vineri, 12 noiembrie, atunci cand va fi disponibil si in cinematografe.

Update 15.02.2022: Serialul Minciuni amenintatoare nu a mai fost adaugat pe Netflix in noiembrie 2021, va fi disponibil din 4 martie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII