Concurs Telekom – internet si minute nelimitate in sezonul iubirii
Telekom lanseaza un concurs numit Internet si minute nelimitate in sezonul iubirii prin care recompenseaza abonatii Telekom care doresc sa participe la acest concurs.

Participarea la acest concurs Telekom se poate face daca indeplinesti urmatoarele conditii:
-esti abonat Telekom sau utilizatorul unei cartele prepay Telekom
-ai un cont Facebook
-dai like la pagina Facebook Telekom Romania
-pe pagina Facebook Telekom Romania lasi un comentariu la postarea Telekom despre acest concurs raspunzand la urmatoarea intrebare: cum folosesti internetul si minutele nelimitate pentru a-ti declara iubirea?

Participand la acest concurs poti castiga una dintre cele 10 casti audio wireless JBL Tune 500. Pretul unui astfel de produs este de aproximativ 200 de lei si este unul dintre cele mai bune produse din aceasta gama de pret.
Castile sunt confortabile, au izolare fonica buna pentru exterior, bassul este calitativ iar bateria tine pentru aproximativ 10-11 ore de utilizare.

Inscrierea in acest concurs se poate face pana pe 17 februarie 2021 (inclusiv) iar castigatorii vor fi anuntati pe 1 martie.
Asadar, daca indeplinesti conditiile mentionate mai sus, nu ezita sa te inscrii la concursul Telekom, putand castiga o pereche de casti audio JBL.

Acesta este un nou concurs lansat de Telekom, compania lanseaza destul de des astfel de tombole insa in ultima perioada majoritatea au avut scopul de a promova aplicatia MyAccount Telekom.

Ultimul astfel de concurs a fost lansat de Telekom in decembrie 2020 si au fost oferite mai multe dispozitive precum telefoane mobile iPhone, purificatoare de aer, console PS4, smartwatch-uri Apple, laptopuri MacBook, televizoare Philips, tablete, camere video sport, baterii externe si altele.

Telekom Romania este unul dintre principalii operatori de servicii de telecomunicatii din Romania, furnizand servicii prin intermediul TKR si TKRM, reamintim ca Orange a ajuns la un acord pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni TKR. Se estimeaza ca tranzactia va fi finalizata la mijlocul acestui an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.