Ramo – premiera Kanal D
Postul de televiziune Kanal D Romania a anuntat pe site-ul oficial ca va difuza in premiera serialul turcesc Ramo.

Serialul Ramo va fi difuzat din 7 februarie, in fiecare luni si marti, de la ora 23:30, dupa serialul Fiica Ambasadorului. In acest serial, rolul principal il joaca actorul Murat Yildirim (Ramo) care a mai jucat in seriale ca: Dragoste si ura, sau Asi – Impotriva destinului, seriale ce au fost difuzate in trecut de Kanal D.

Serialul Ramo este inspirat din realitate si are toate ingredientele unui serial de succes: conflicte de familie, intre prieteni, dragoste si actiune. Ramo este un om care se revolta impotriva unui sistem nedrept. Actiunea serialului Ramo se petrece intr-un oras din sudul Turciei unde oamenii sunt saraci iar coruptia este la ea acasa. Ramo este liderul unui clan mafiot care respecta propriile reguli si care se ocupa cu furtul de combustibil. El lucreaza pentru o familie foarte respectata in comunitatea acelui orasel si controleaza totul cu bani.

Vazand ce se intampla si cata nedreptate este in comunitatea in care traieste, in Ramo se trezeste spiiritul de justitiar si va incepe o lupta impotriva tuturor pentru dreptate. Cel mai mare test pe care trebuie sa il treaca nu este lupta lui cu cea mai influenta familie din acel oras ci iubirea pentru Sibel (Esra Bilgic), fiica celui cu care se va duela pentru dreptate.

Serialul Ramo s-a filmat in orasul Adana, Turcia si a fost lansat in 2020 avand doar 2 sezoane cu un total de 40 de episoade. In Turcia, durata fiecarui episod este de doua ore, fara reclame. Pe IMDb, serialul Ramo a obtinut nota 7.

Ramo – premiera Kanal D

Din distributia serialului mai fac parte actorii: Sacide Tasaner (Sabahat), Devrim Ozkan (Nehir), Mehmet Sait Ergenc (Kirpi) si altii.

Reamintim ca postul Kanal D Romania a anuntat ca va incepe difuzarea sezonului 3 al serialului Ma numesc Zuleyha, din 2 februarie. De-a lungul timpului,  Kanal D si-a rasfatat telespectatorii cu cele mai interesante seriale turcesti care au clasat postul in topul audientelor. Exemplul cel mai elocvent il reprezinta serialul Fiica Ambasadorului care a prins imediat, clasand postul pe primul loc inca de la difuzarea primului episod.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Kanal D în ultimu timp difuzeaza cele mai petarde și violente filme. Au băgat filmu cu ******* aia cu ochii bulbucați, Neslihan și cum dracu ii zice, plus 2 care urmează cu multa violenta. Happy Channel ii da cu ***** peste nas la Kanal D, audienta. Au 1001 nopți, cel mai ******* serial turcesc difuzat vreodată.