Confesiuni: obsedati de animale – CBS Reality
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate pe posturile BBC Earth si CBS Reality in luna ianuarie.

BBC Earth
Planeta Verde – 23 ianuarie, ora 19. Aceasta serie documentara este prezentata de Davis Attenborough si ne va prezenta o lume plina de povesti si eroi surprinzatori. Cu ajutorul unor camere speciale vom vedea vietile secrete si nevazute ale planetei noastre. In fiecare episod vom vedea diferite zone cum ar fi: deserturi, jungle tropicale si lumile subacvatice.

Islanda cu Alexander Armstrong – 25 ianuarie, ora 23. Alexander Armstrong ne va arata Islanda, tara in care vara soarele nu apune niciodata. Islanda este tara ghetarilor si gheizerelor. Alexander Amstrong va vizita gheizelelor care erup, se plimba pe strazile din Reykjavik si ne va face cunostinta cu un om care prepara paine in apa clocotita. Alexander va gusta cel mai respingator fel de mancare din carne de rechin putreda.

CBS Reality
Politia Maritima din Noua Zeelanda – din 3 ianuarie, de la 09:30 si 14:15. Acest serial ne prezinta viata politiei navale din Noua Zeelanda. Politia navala patruleaza pe mii de kilometri acoperiti numai de apa. Unitatile maritime si de scufundari ale politiei se confrunta cu diverse probleme cum ar fi: betivi scapati de sub control care dau petreceri pe iahturi, politistii previn si investigheaza accidente petrecute pe apa, ofera servicii de cautare si salvare, supravegheaza evenimentele aglomerate subacvatice.

Fiecare episod ne arata cate un eveniment de la inceput pana la sfarsit si vom vedea imagini superbe filmate chiar de scafandri.

Confesiuni: obsedati de animale – CBS Reality

Confesiuni: obsedati de animale – 12 ianuarie, ora 09:55 si 17:50 si in reluare din 5 februarie ora 13:40 si 20:20. Aceasta serie documentara ne prezinta un portret intim al oamenilor obsedati de animalele de companie. In primul episod vom vedea cazul lui Bonnie, care refuza sa isi scoata cainii la plimbare si isi transforma casa intr-un loc insalubru ce ii ameninta sanatatea ei si a animalelor.

Intr-un alt episod vom vedea cum un barbat pe nume Don tinea in casa 30 de pisici care i-au distrus casa iar sotia lui Don, fiind grav bolnava, a fost nevoita sa se mute la fiica sa. Aceste documentare sunt doar o parte din productiile ce vor fi difuzate de cele 2 posturi, CBS Reality si BBC Earth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII