TV1000 difuzeaza 3 filme Star Trek
Postul de televiziune TV1000 va difuza in luna februarie cele trei filme din seria Star Trek. Fanii filmelor sci-fi pot insoti echipajul navei USS Enterprise in aventurile vietii lor. Cele 3 filme Star Trek vor fi difuzate pe TV1000 in perioada 26-28 februarie, de la ora 22.

Star Trek: Un nou inceput (2009) – 26 februarie, ora 22. Nava stelara USS Kelvin este atacata si capturata de un romulan pe nume Nero (Eric Bana). Un echipaj condus de tinerii Kirk (Chris Pine) si Spock (Zachary Quinto) sunt trimisi sa gaseasca si sa elibereze prizonierii capturati de Nero. Kirk si Spock conduc nava Enterprise. Echipajul Navei Enterprise ajung sa il confrunte pe Nero tocmai pe planeta Vulcan.

Filmul Star Trek: Un nou inceput a castigat un premiu Oscar si a fost nominalizat la premiile Bafta. Filmul are durata de 2 ore si 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,9. Acest film se va putea viziona si pe Warner TV pe 25 februarie, de la ora 20.

TV1000 difuzeaza 3 filme Star Trek

Star Trek: Dincolo de infinit (2016) – 27 februarie, ora 22. In aceasta noua aventura, nava stelara Enterprise si echipajul sau ajung intr-un univers neexplorat pana atunci. In acel univers, echipajul navei Enterprise vor infrunta un nou dusman pe nume Kiral (Idris Elba) care ii atrag intr-o ambuscada. Echipajul navei Enterprise va incerca sa il impiedice pe Kiral si armata lui sa porneasca un razboi galactic.
Star Trek: Dincolo de Infinit are durata de 2 ore si 2 minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

Star Trek: In intuneric (2013) – 28 februarie, ora 22. Echipajul navei spatiale Enterprise este chemat inapoi acasa pentru ca o forta din interiorul Federatiei arunca in aer intreaga flota si lasa civilizatia intr-o criza de nedescris. Capitanul Kirk si echipajul navei Enterprise vor pleca sa caute si sa opreasca aceasta sursa de distrugere in masa si sa restabileasca pacea.
Filmul are durata de 2 ore si 12 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Cele 3 filme Star Trek se pot urmari si pe platforma de streaming SkyShowTime.
TV1000 apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – filme. Postul de televiziune se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.