Jocurile iubirii – serial turcesc Happy Channel
Happy Channel va difuza de la inceputul anului 2023 un nou serial turcesc de drama numit Jocurile iubirii (Kaderimin Oyunu – 2021). Serialul este produs de NGM iar filmarile au avut loc in Istanbul.

Rezumat serial Jocurile iubirii
Asiye (Öykü Karayel) se chinuie sa isi creasca singura cei doi copii dupa ce este parasita de Cemal (Akin Akinözü), fiind in acelasi timp atat mama cat si tata. Viata ei este data peste cap atunci cand apare tragedia fetei sale, Narcissus.

Dupa aceea, calea lui Asiye se intersecteaza cu Mahir, un strain care ii ajuta si care nu stie de la inceput ca le va schimba acestora viata. Datorita lui, Asiye se refugiaza in casa familiei Demirhan si desi crede ca va avea pace, acesta va fi inceputul unui razboi.

In serial putem vedea actorii Öykü Karayel (Ethos – 2020, Something Useful – 2017), Akin Akinözü (Hercai – 2019), Sarp Apak (Mortal World – 2018, Magic Carpet Ride – 2005), Meric Aral (Nume de cod S-245 – 2022, Medcezir – 2013), Kaan Çakir, Yesim Gül Aksar (Arka Sokaklar – 2006), Müfit Kayacan (Iubirea: Curs pentru incepatori – 2021, Legea familiei – 2021), Esra Dermancioglu (Fatmagul – 2010), Ülkü Duru (Coming Soon – 2014), Iraz Akçam, Yildirm Özcan, Onur Bilge (Yesilçam: Bir Sinema Hayvani – 2021) si altii.

In Turcia, serialul Jocurile iubirii a avut un sezon si 26 episoade difuzate pe Star TV, ultimul episod a fost difuzat pe 17 iunie 2022. Pe IMDb a obtinut nota 5.2 din 635 recenzii. Happy Channel va difuza noul serial Jocurile iubirii din 2 ianuarie 2023, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Va inlocui in grila un alt serial turcesc, Puterea destinului.

Kaderimin Oyunu este si numele unui film turcesc din 1972, creat de Safa Önal, cu Hülya Koçyigit, Tarik Akan si Nihat Ziyalan.

In prezent, Happy Channel difuzeaza si alte seriale turcesti precum Puterea destinului, Mostenirea, Nu ma parasi!, Inima ranita sau Furtuna pe Bosfor.

Voi ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Acest serial este foarte frumos, îl urmăresc in fiecare seara .imi place foarte mult. As vrea sa stiu daca Asyel.ramane cu Mhair,sau cu Gela.Eu as vrea sa ramana cu ..Mahir.

  2. Cred că interpretarea lui Akin Akinouzu in acest serial.este sub posibilitățile lui ca actor…nu i se potrivește rolul….negativ, deși ne arată că se poate adapta la orice scenariu….

  3. Cred că interpretarea lui Akin Akinouzu in acest serial.este sub posibilitățile lui ca actor…nu i se potrivește rolul….negativ, deși ne arată că se poate adapta la orice scenariu….este incă un june prim in cinematografia turcă…i se potrivesc mai bine roluri de indrăgostit…..cred eu..oricum apreciem rolurile diversificate,pe care le abordează…

    • Jocul destinlui este asemánare cu viata lui realá…..minciuni trádare cum a avut viata lui cu sandra vipera blonda Helin…cu multe minciuni ( insarcinat etc) si mama lui Nedret care forta pe el sa iubeascá pe sandra …..si nu pe Ebru…………..Dar ca norocul Akin a ales pe Ebru si asteptám nunta,

  4. Superb serial și bine ca e scurt ,nu ajungi sa te rogi sa se termine odata cum e Jurământul
    Un început foarte bun, abia aștepți sa vezi următoarele episoade ,sper sa fie la fel pana la sfarsit