Constructii fantoma / Blestemul strabunilor pe History Channel
Postul de televiziune History Channel a pregatit pentru prima luna de primavara documentare interesante. In acest material vom detalia cateva dintre aceste documentare.

Asii amanetului – sezonul 23, din 27 februarie, ora 12. Cele trei personaje simpatice ce conduc amanetul Gold & Silver Pawn se intorc cu un sezon nou. Sezonul 23 are 13 episoade iar durata fiecarui episod este de 30 de minute. Si in acest sezon vor veni in amanetul condus de Rick persoane cu diverse obiecte interesante, in incercarea de a le vinde pe cat mai multi bani. Pe langa prezentarea unor obiecte cat mai interesante, fanii serialului Asii amanetului vor vedea si momente interesante din viata lui Rick, Corey si Chumlee.

Mari evadari cu Morgan Freeman,  din 7 martie, de la ora 21, in fiecare luni. In acest sezon, actorul Morgan Freeman va aduce in fata telespectatorilor cele mai interesante evadari din istorie. In fiecare episod vom vedea cate o evadare povestita in detaliu. Acestea sunt evadari celebre din inchisori considerate cele mai sigure.
Serialul Mari evadari cu Morgan Freeman are 8 episoade, fiecare episoad avand durata de 60 de minute.

Constructii fantoma, din 19 martie, ora 18:05. In aceasta serie documentara vom vedea in detaliu proiecte arhitecturale incepute de ceva timp dar abandonate pe parcurs, ele devenind ruine. Fiecare episod va prezenta in detaliu cate o cladire celebra din lume care a fost abandonata si nu a mai fost terminata. Vom afla care au fost motivele pentru care aceste proiecte arhitecturale nu au mai fost continuate si care ar fi costurile daca acestea ar fi construite acum.

Constructii fantoma / Blestemul strabunilor pe History Channel

In aceste episoade vom vedea in detaliu cladiri, poduri, drumuri, centrale electrice, baze militare sau cimitire ale navelor de razboi. Serialul Constructii fantoma va fi difuzat in fiecare sambata, sezonul 2 find alcatuit din 16 episoade, fiecare avand durata de 60 de minute.

Blestemul strabunilor – 29 martie, ora 23, in fiecare marti. Aceasta miniserie este prezentata de Alice Roberts, profesor in antropologie biologica. Seria ne prezinta modul in care oamenii de stiinta descopera dovezi ale unor evenimente catastrofice din trecut pe care stramosii nostri le-au considerat blesteme.

In miniseria Blestemul strabunilor vor fi prezentate urmatoarele evenimente: cutremure, inundatii, foamete care in trecut au fost considerate de strabunii nostri blesteme insa acum au o explicatie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.