Te cunosc de undeva! – sezonul 19 la Antena 1
In acest material vom detalia cele mai interesante informatii ale noului sezon Te cunosc de undeva!, sezonul 19. Antena 1 a anuntat cand incepe noul sezon al emisiunii de transformari spectaculoase si cine sunt cele 8 perechi care vor participa in acest sezon.

Sezonul 19 al emisiunii Te cunosc de undeva! va incepe sambata, 1 aprilie, de la ora 20. Prezentatorii emisiuni vor fi Alina Puscas si Pepe. Juriul va fi format din Cristi Iacob, Andreea Balan, Ozana Barabancea si Aurelian Temisan. Cel care le va lua interviuri concurentilor in spatele scenei in zona pregatirilor pentru transformari va fi tot simpaticul Zarug.

Iata componenta listei de concurenti ce vor participa in acest sezon la emisiunea Te cunosc de undeva!:

  • Emi si WRS – concurenti care au castigat sezonul 18, vor participa si in sezonul 19
  • Damian Draghici si Cristina Draghici – Damian Draghici a mai participat la aceasta eisiune in postura de invitat in anul 2022. I-a ajutat pe Emi si Cuza sa interpreteze o melodie
  • Anca Turcasiu si Jean Gavril
  • Nicole Cherry si Juno
  • Valentin si Codruta Sanfira
  • Filip Radu Tibulca si CRBL
  • Adda si Radu Bucalae
  • Misha si AMAN

Te cunosc de undeva! – sezonul 19 la Antena 1

Anca Turcasiu, Jean Gavril, Nicole Chery, Adda, Misha si AMAN au mai participat la diferite filmari produse pe platourile de filmare Antena 1. In 2012, CRBL a castigat primul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!. Aceasta este una dintre cele mai longevive emisiuni ale postului Antena 1.

Filmarile noului sezon au inceput in primele zile ale lunii martie. Primii care au dat atunci cateva indicii despre ce se va intampla in sezonul 19 au fost cei doi prezentatori, Alina si Pepe, postand fiecare pe paginile lor de Instagram cate un mesaj.

Emisiunea celor mai spectaculoase transformari se va putea urmari si pe platforma Antena Play. Te cunosc de undeva! a castigat 4 premii TVMania in anii 2012, 2013, 2014 si 2016 la categoria Cea mai buna emisiune de divertisment.

Antena 1 este o televiziune cu profil generalist si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Vodafone, Orange, Focus Sat, Digi, iNES si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.