Sam: un saxon – primul serial german Disney+
Platforma de streaming Disney+ va lansa primul sau serial produs in Germania, este vorba de Sam – a saxon / Sam: un saxon (2023).

Serialul Sam: un saxon este o poveste adevarata interesanta despre primul politist de culoare din Germania. Sam Ninjankout Meffire (Malick Bauer) a fost politist in Germania de Est. Dorinta lui Sam de a deveni politist a venit inca din timpul copilariei, atunci cand tatal sau a fost ucis.

Serialul relateaza evenimente din copilaria lui Meffire pana in momentul decaderii sale, transformarea lui in inamic public si urmarirea sa pe plan international. Sam a luptat cu un sistem coplesitor care se ghida dupa principii inguste, insa victoria lui impotriva sistemului si devenirea unui politist il va transforma intr-o figura simbolica si senzatie mediatica a noii Germanii. Mentorul lui Sam este Alex (Tyron Ricketts). Sam ii povestea lui Alex toata experienta sa de a fi un german de culoare.

Serialul Sam: un saxon este regizat de Soleen Josef si Sarah Blaskiewicz iar scenariul este semnat de Joerg Winger si Christoph Silber, care au colaborat cu Writers Room (Malina Nnedi Nwankwo, Toks Korner, Tyron Riketts, Soleen Yusef si Carolin Wurfel). Serialul are 6 episoade si va intra pe Disney+ pe 26 aprilie.

In 2023, Disney+ va mai pune la dispozitia abonatilor sai si alte productii originale germane, cum ar fi: serialul documentar Ferma neconventionala a lui Benedikt, The Three (un serial de aventuri pentru tineri) si bestsellerul German House.

Sam: un saxon – primul serial german Disney+

Disney+ este o platforma de streaming ce pune la dispozitia abonatilor filme si seriale ce apartin unora dintre cele mai renumite case de productii: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars  si National Geographic. Disney+ ofera abonatilor sai un continut diversificat, de la filme de lungmetraj, documentare, seriale de animatie si chiar si scurtmetraje.

Prin categoria de productii Star, Disney+ ofera productii de la urmatoarele case: 20th Century Studios, Disney, FX si altele. Disney+ s-a lansat in tara noastra in vara anului 2022.

In Romania sunt disponibile urmatoarele aplicatii de streaming internationale: Netflix, HBO Max, Disney+, Prime Videos si SkyShowTime.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU