Balcan Music TV – un nou program de manele

Balcan Music TV – un nou program de manele urmeaza sa se lanseze in urma deciziei CNA de astazi prin care a fost aprobata acordarea licentei cu acoperire nationala.

Balcan Music TV este detinut de catre compania Balcan Media Vision cu asociat unic Florea Vasile. Noua televiziune de manele ar urma sa fie disponibila atat in format SD cat si in format HD. Tematica programului TV va fi muzicala, concret continutul va fi strans legat de manele. Reprezentantii Balcan Music TV au mentionat comisiei CNA ca deja exista acorduri de principiu pentru introducerea postului in grila Digi (RCS – RDS), UPC si Akta.

Echipa televiziunii Balcan Music TV va avea in componenta pe Alexandru Nastase (producator general), Stefan Profiroiu, Catalin Rotaru (impresar al unor persoane cunoscute precum Liviu Pustiu, Jean de la Craiova, Romica Tociu si Cornel Palade).

Continutul televiziunii de manele Balcan Music TV va include productii proprii, videoclipuri si emisiuni in regim de videoclipuri. Noul canal TV va fi disponibil pentru vizionare decodat iar ulterior se va plati de catre abonati.

Taraf TV, lansat in anul 2005, este in prezent singura televiziune de manele din Romania care difuzeaza videoclipuri ale interpretilor de manele si muzica lautareasca.

Mynele TV a fost un alt canal TV de manele lansat in anul 2008 de cantaretul Costi Ionita fiind disponibil anterior in grilele Digi si Focus Sat. Licenta postului Mynele TV a fost retrasa dupa ce emisia a fost intrerupta pentru 96 ore. Balcan Music TV – un nou program de manele

Avem disponibile in grilele operatorilor principali urmatoarele posturi romanesti de muzica: Etno TV, Taraf TV, UTV, Kiss TV, ZU TV, Favorit TV, Hit Music Channel, Magic TV, Orizont TV, mooz RO, mooz Hits, mooz Dance sau Rock TV. Programele Hit Music Channel si UTV sunt detinute de catre grupul Digi. De asemnea, abonatii operatorilor de televiziune din Romania pot receptiona posturi internationale cu specific muzical precum MTV Europe, 1Music Channel, MTV Rocks, MTV Live, VH1, VH1 Classic, iConcerts + altele.

Sursa. Voi ce parere aveti despre acordarea licentei postului Balcan Music TV, v-ar interesa un astfel de program in grila operatorului vostru?

Update 16.02.2021: Balcan Music TV a inceput sa emita online, se poate descarca aplicatia de mobil pe sistemul de operare Android numita Balcan TV: play.google.com/store/apps/details?id=rtvd.apliohu&hl=ro

Update 08.11.2021: Balcan Music TV a inceput sa intre in grila digitala Digi, momentan nu este in NIT ceea ce inseamna ca poate fi receptionat doar de cei care au scanat grila cu optiunea Altii si care nu au un decodor Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

162 COMENTARII

 1. Astfel de posturi tv de manele ar trebui interzise deoarece îndobitocesc oameni prin muzica țigănească de proasta calitate sub toate aspectele muzica, text și prezentare, ne facem de rușine în Europa și un lume cu astfel de televiziune și muzică de prost gust.

 2. Bună seara. Știe cineva despre Balcan Music o sa emită online sau nu. Numai pe telefon poate să urmărești pe aplicația, dar pe laptop nu. O sa aibă ceva site.

  • Impact TV este doar online, am intrebat nu o sa emita pe satelit. Balcan Music inca sunt in teste si sunt numai de cat am inteles pe Tele Plus. Nu se stie inca cand o sa incepe oficial cu emisiune si sa dau numele la cantareti pe ecran. O sa vedem sper in curand ca o sa incepe.

 3. Nu-i înțeleg pe cei de la Balcan Music TV. Aceștia până nu li se retrage licența nu se lasă . Odată ce au achiziționat melodii, au licența și au început deja emisia pe aplicația lor , cât de greu le este să negocieze cu un operator că să se lanseze odată . Există operatori de unde să aleagă .

 4. O panoramă de canal.
  Intră melodie după melodie fără să scrie numele piesei și al artistului; mai bagă după 4,5 melodii un promo de promovare.
  Au artiști de la o singură casă de producție.
  Taraf TV este parfum pe lângă acest canal.
  Dacă mai cer și bani pentru a fi distribuit sper să nu intre la niciun operator.
  Nu merită!!!
  Oricum îi prevăd viață scurtă.

    • Acest canal o să aibă și emisiune, sunt în teste acum, nu ește încă official. De ăsta nu scrie numele la cantareti, o sa fie o televiziune care o sa dau drumul la cunoscuți cântăreți din manele și musica din Bulgaria, Serbia, Albania și Egypt. Cum poate sa spui Taraf TV care dau drumul la 1000 melodii de 10 minute, care lasă o melodie 60 secunde și dau numai toate parodile, Balcan Music dau drumul la melodiile lui Denisa, Nicolae Guță și Copilul de aur de cât am văzut astăzi.

   • Interesul postului este banul. Daca se primesc SMS-uri cu melodia dorita aceasta este difuzata, daca intre timp se primeste sms cu o alta melodie atunci aceasta este difuzata indiferent ca din prima melodie s-a difuzat doar 1 minut sa zicem. Taraf tv este un tonomat de manele nu un post tv. Vorba manelistilor. Dai un ban stai in fata. 🙂

    • Sunt foarte multe voce frumoase ca Denisa, Vladuta Lupau, Sorina Ceugea, Patricia, Diana, Laura, Copilul de aur, Ionut Cercel, Amalia Ursu, Denisa Batin, Maria Luiza, Madalina, Florinel si Ioana, Cristi Dules, Roxana, Claudia, Nicoleta Guta. Acolo sunt dati numai parodile, si cred ca Taraf TV isi lua banut si nu o intereseaza lumea ca vrea melodile preferate. Mynele TV era un post foarte bun, trebuie Taraf TV sa se inchide.

   • Asa este o parodie de televiziune este Taraf TV, Balcan Music si Dibi TV nu are nicio legatura cu Taraf Tv, acolo melodie sunt puse pana la final. Dau drumul si la Denisa, Nicolae Guta, Copilul de aur, la Taraf dau drumul la niste cantareti fara voce, cainilor canta mai frumos decat ei.

   • Sunt multe si in alta tara care asculta manele. Musica Balcanika este cea mai ascultata. Eu sunt Bulgar, dar imi place enorm de mult musica Romaneasca. Preferata mea este Denisa, dar imi place si de Sorina Ceugea, Vladuta Lupau, Diana, Maria Luiza, Denisa Batin, Amalia Ursu, Diana, Laura, Florinel si Ioana, Patricia, Madalina, Nicolae Guta, Alessio, Susanu. Mira, Otilia, Inna, Alexandra Stan, Sandra N, Akcent , Holograf, O-Zone, Reea, Miruna Popescu, Lidia Buble, Andra, Alina Eremia. Cine nu i place acest gen de musica nu asculta. Toate lumea are dreptul de a alege ceea ce ii place.

  • A spus ca o sa se lanseaza, producatorul Florin Vasile a postat licenta de CNA pe Facebook, si spus dam drumul la treaba. Romania trebuie sa aiba un post de televiziune manele, de ce Taraf dau drumul la toate parodile, sunt enorm de multe videoclipurile frumoase lui Denisa, Sorina Ceugea, Vladuta Lupau, Amalia Ursu, Patricia, Madalina, Diana, Camelie Ilie, Denisa Batin, Laura, Irina Lepa, Florinel si Ioana, Nicolae Guta, Cristi Dules, Adrian Minune, Susanu, Roxana, Claudia,Ticy. Eu sper ca o sa fie o televiune, poate Impact TV o sa porneste si pe satelit sa emita,Chef TV sau Mynele TV poate se reintoarce. O sa vedem Balcan Music poate si se lanseze.

   • este official ca nu se lanseaza, a fost spus ca o sa fie, pe facebook lui Florin Vasile a aratat articul de la CNA si a spus dau drumul la treaba, si a scis si care este producator la Balcan Music.Staff-ul de la Balcan Music TV: Manager General Catalin Rotaru, Manager Muzical Spider Marius Radu ,Producator Muzical Eugen Ciufu

  • Balcan Music o sa fie o televiziuna care difuza videoclipurile la cunoscuti artisti din manele Denisa, Sorina Ceugea, Madalina, Diana, Laura, Irina Lepa, Vladuta Lupau, Ioana si Florinel, Nicolae Guta, Patricia, Adrian Minune, Costi, Cristi Dules, Susanu, Alessio, Claudia, Roxana, Alex de la Orastie si altii. O sa fie si musica manele din Bulgaria, Serbia, Greece si Albania.
   Nu se stie inca lansarea pe ce data o sa fie. Sper sa fie foarte curand.

 5. Buna seara, ce se intampla cu acesta televiziune de manele Balcan Music, cand o sa incepe sa emita. Nimic nu se spune. A tebuit sa incepe de la inceputul anului 2020, acum suntem Juli si nu se lanseaza.

  • Buna seara,
   Nu exista informatii suplimentare in acest sens, vom anunta cand va fi cazul. Pandemia COVID-19 a dat peste cap planurile multor televiziuni.

 6. Buna ziua,de multe ori intreb despre Balcan Music TV, nu am rabdare sa porneste sa emita, de ce Taraf TV este o parodie de televiziune de manele. Romania trebuie sa aiba un post foarte bun de manele ca sunt enorm de multe melodii frumoase. Dar o sa spuneti cand aveti informatii pentru Balcan Music Manele .

 7. Buna ziua, stiu ca de mult ori intreb despre Balcan Music Tv, dar nimic nu se stie asa televiziune o sa fie da sau nu. Stiu despre Balkan Music ca emita, acolo dau drumul la musica din Serbia, dar acest canal Balcan Music o sa fie cum a fost Mynele TV.

 8. Buna ziua, multumesc de raspuns, am o intrebare cand postul Mynele TV sa retras licenta a aparut un noua televiziune de manele doar online Chef TV in anul 2016 si sa oprit, stie cineva o sa incepe aceasta televiziune din noul sa emita. Sper si Balcan Music sa fie ca Mynele TV, nu ca Taraf TV acolo nu sunt manele, este o parodie de televiziune, trebuie Romania sa aiba un post bun de manele cum era Mynele TV cu toate hiturile.

  • Sincer nu am auzit de aceasta intentie, de a numi un post tv Denisa TV. Am auzit de Cornea TV dar este doar online pe tv nu a primit licenta. Este al lui Marin Cornea fost patron al postului Inedit tv. Cornea tv difuzeaza muzica populara de-a lui Marin Cornea.

 9. Sper Balcan Music TV sa fie ca Mynele TV sa baga toate videoclipurile lui Denisa, Sorina Ceugea, Madalina, Diana, Patricia, Irina Lepa, Amalia Ursu, Florinel si Ioana, Oana, Laura, Vladuta Lupau, Nicoleta Guta, Claudia, Laura, Laura Vass, Roxana, Nicolae Guta, Adrian Minune, Alessio, Susanu, Alex de la Orastie, Danezu, Mr Juve, Cristi Dules, Jean de la Craiova,Cristian Rizescu. Balcan Music nu o sa fie ca Taraf TV sa baga toate ciobanele care are vocea de ca**. Taraf TV este o emisiune care trebuie sa se opreste, baga de 10 minute 2000 melodii, asta nu este normal, o melodia dureaza 60 secunde, sunt luati banii la lume, 3.60 evro de treaba asta.

   • De la inceput am vazuto ca de multe ori baga Denisa si Nicolae Guta, dar acum acest post nu dau musica cea mai buna, asta acuma nu sunt manele , este o parodia cu alti cantareti care nu are vocea, Uragan si tsunami canta acolo, poate si cineva in numele Tornado o sa incepe sa canta.

     • Am cautat Chef TV dar nu este online inca, asa a pornit sa emita si sa oprit, nu stiu ce sa intampla , poate o sa fie din noul Mynele TV de ce asa se numeste pe Facebook Chef TV acuma.

     • Nu sunt fan genului acesta de muzica. Stiu ca in online este un post DIBI parca care difuzeaza genul acesta de muzica.

     • Eu sunt fan Denisa, dar imi place si Sorina Ceugea, Madalina, Diana,Irina Lepa, Patricia, Amalia Ursu, Florinel si Ioana, Nicolae Guta. Sunt din Bulgaria, dar imi place mult musica Romaneasca Manele, Pop si Populara.

 10. Suntem primii in lumea asta la incultura inca un post de manele care promoveaza incultura ipocrizia si lipsa bunelor maniere sa stai toata ziua sa vezi niste tiganii analfabeti doar trenul are mai putine clase ca ei cu se lalaie la microfon zicand de banii dusmani femei etc pacat ca nu vom ajunge niciodata la adevarata cilvizatie promovand incultura si prostul gust care e radeata prin versurile manellor

 11. Mi-ar place doar dacă va fi ca balcanika TV…nicidecum ca taraf TV… Sper sa difuzeze pe el și manele din alte tari(Bulgaria, Serbia, Albania, etc) și melodii celebre vechi

  • De ce sa actioneze impotriva postului Balcan Music, din cauza numelui?
   Numele balcanilor sau al Peninsulei Balcanice nu a fost inventat de catre cei de la Balkanika TV, deci fiecare il poate utiliza dupa cum doreste. Nici macar Balkanika TV nu este o marca inregistrata.

 12. Oricum nu va prinde craciunul anului 2020 daca cer bani fie el si 1 leu eu nu as da nici 10 bani sa vad un post de cocalari analfabeti prefer sa donez bani lunar pentru spitalul oncologic pentru copii bolnavi de cancer decat sa ii dau la manelisti

  • Asta depinde de dorinta operatorilor de a negocia cu detinatorii posturilor country din afara tarii, avand in vedere ca noi nu avem asa ceva.
   Noi avem muzica populara si manele. 🙂