Balcan Music TV – un nou program de manele

Balcan Music TV – un nou program de manele urmeaza sa se lanseze in urma deciziei CNA de astazi prin care a fost aprobata acordarea licentei cu acoperire nationala.

Balcan Music TV este detinut de catre compania Balcan Media Vision cu asociat unic Florea Vasile. Noua televiziune de manele ar urma sa fie disponibila atat in format SD cat si in format HD. Tematica programului TV va fi muzicala, concret continutul va fi strans legat de manele. Reprezentantii Balcan Music TV au mentionat comisiei CNA ca deja exista acorduri de principiu pentru introducerea postului in grila Digi (RCS – RDS), UPC si Akta.

Echipa televiziunii Balcan Music TV va avea in componenta pe Alexandru Nastase (producator general), Stefan Profiroiu, Catalin Rotaru (impresar al unor persoane cunoscute precum Liviu Pustiu, Jean de la Craiova, Romica Tociu si Cornel Palade). Continutul televiziunii de manele Balcan Music TV va include productii proprii, videoclipuri si emisiuni in regim de videoclipuri. Noul canal TV va fi disponibil pentru vizionare decodat iar ulterior se va plati de catre abonati.

Taraf TV, lansat in anul 2005, este in prezent singura televiziune de manele din Romania care difuzeaza videoclipuri ale interpretilor de manele si muzica lautareasca. Mynele TV a fost un alt canal TV de manele lansat in anul 2008 de cantaretul Costi Ionita fiind disponibil anterior in grilele Digi si Focus Sat. Licenta postului Mynele TV a fost retrasa dupa ce emisia a fost intrerupta pentru 96 ore. Balcan Music TV – un nou program de manele

Avem disponibile in grilele operatorilor principali urmatoarele posturi romanesti de muzica: Etno TV, Taraf TV, UTV, Kiss TV, ZU TV, Favorit TV, Hit Music Channel, Magic TV, Orizont TV, mooz RO, mooz Hits, mooz Dance sau Rock TV. Programele Hit Music Channel si UTV sunt detinute de catre grupul Digi. De asemnea, abonatii operatorilor de televiziune din Romania pot receptiona posturi internationale cu specific muzical precum MTV Europe, 1Music Channel, MTV Rocks, MTV Live, VH1, VH1 Classic, iConcerts + altele.

Sursa. Voi ce parere aveti despre acordarea licentei postului Balcan Music TV, v-ar interesa un astfel de program in grila operatorului vostru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

20 COMENTARII

  1. Suntem primii in lumea asta la incultura inca un post de manele care promoveaza incultura ipocrizia si lipsa bunelor maniere sa stai toata ziua sa vezi niste tiganii analfabeti doar trenul are mai putine clase ca ei cu se lalaie la microfon zicand de banii dusmani femei etc pacat ca nu vom ajunge niciodata la adevarata cilvizatie promovand incultura si prostul gust care e radeata prin versurile manellor

  2. Mi-ar place doar dacă va fi ca balcanika TV…nicidecum ca taraf TV… Sper sa difuzeze pe el și manele din alte tari(Bulgaria, Serbia, Albania, etc) și melodii celebre vechi

    • De ce sa actioneze impotriva postului Balcan Music, din cauza numelui?
      Numele balcanilor sau al Peninsulei Balcanice nu a fost inventat de catre cei de la Balkanika TV, deci fiecare il poate utiliza dupa cum doreste. Nici macar Balkanika TV nu este o marca inregistrata.

  3. Oricum nu va prinde craciunul anului 2020 daca cer bani fie el si 1 leu eu nu as da nici 10 bani sa vad un post de cocalari analfabeti prefer sa donez bani lunar pentru spitalul oncologic pentru copii bolnavi de cancer decat sa ii dau la manelisti