Cosmote se va numi T-mobile
Asa cum Mercador a devenit OLX (avand in vedere cata reclama ne baga astia pe gat cu mercadorul lor, trebuia s-o zic) asa si Cosmote se va numi T-mobile. Exista totusi o diferenta, se zice ca Mercador si-a pierdut numele in instanta in timp ce Cosmote ar fi fost preluat de nemtii de la T-mobile.

Totodata cu Cosmote si numele Romtelecom se va schimba in T-mobile, compania preluandu-le pe amandoua.

Nu stiu ce au in cap cei de la T-mobile insa cu noua oferta de la Digimobile care ofera minute nationale si internationale nelimitate cu 5 euro nu vor avea sanse prea mari, poate numai daca vor avea preturi si oferte mai bune, ceea ce e greu de crezut ca se va intampla.

T-mobile apartine brandului german Deutsche Telekom iar schimbarea numelor va avea loc pe data de 12 septembrie.

T-mobile spera sa creasca prin cele 2 servicii de comunicatii, servicii ce nu sunt prea sus din punctul meu de vedere in acest moment in Romania. Romtelecom, in cazul internetului ofera servicii groaznice si nici de Cosmote nu-s prea mandru.

L.U. Cosmote se numeste acum Telekom ci nu T-mobile. Se zvoneste chiar ca Telekom ar pleca in curand din Romania lasand reteaua si infrastructura creata tocmai concurentei de acum. Din punctul meu de vedere Telekom are o retea buna insa este sub Vodafone si Orange dar este peste Digi Mobil. In schim, daca Telekom va preda reteaua celor de la RDS RCS, atunci Digi Mobil va ajunge un operator de telefonie mobila cu una dintre cele mai buna si extinse retele 3G-4G din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.