Costume / Suits – sezonul 5 se vede pe Happy Channel.

Happy channel a anuntat ca va difuza Costume / Suits – sezonul 5.
Serialul are in total 9 sezoane si acestea au fost lansate intre anii 2011 si 2019. Genul acestui program este comedie si drama si se bucura de o nota foarte mare atat pe imdb cat si pe cinemagia (8.5 respectiv 9.1).

Costume / Suits – sezonul 5 se vede pe Happy Channel. In acest serial este vorba de doi avocati ce incearca sa lupte cu coruptia si infactionalitatea. Intamplarea face ca un traficant de droguri ce fuge de oamenii legii sa se ascunda fix in cabinetul unui avocat ce cauta un asociat. Avocatul decide sa recruteze traficantul si astfel serialul devine mult mai interesant.

Regia acestui serial este alcatuita din Kevin Bray, John Scott si Michael Smith. Un episod dureaza 42 de minute iar fiecare sezon are cate 16 episoade (mai putin sezonul 9 care are 10 episoade).

Costume / Suits – sezonul 5 se vede pe Happy Channel.
Conform recenziilor utilizatorilor de pe cinemagia si imdb serialul este foarte captivant si interesant, motive pentru care merita vizionat.

In cazul in care doriti sa vizionati acest serial mult mai repede si sa nu asteptati ca Happy Channel sa-l difuzeze, acesta se regaseste si pe Netflix insa acolo sunt doar 8 sezoane disponibile.

Mai jos regasiti un trailer al serialului:

Producatorul acestui film este Dutch Oven iar actorii principali sunt:

Gabriel Macht – Harvey Specter – 134 de episoade;
Rick Hoffman – Louis Litt – 134 episoade;
Sarah Rafferty – Donna Paulsen – 134 episoade;
Patrick J. Adams – Mike Ross 111 episoade;
Meghan Markle – Rachel Zane – 108 episoade;

Asa cum spuneam mai sus, serialul Suits (Costume) poate fi vizionat aproape integral pe Netflix (fara ultimul episod) sau atunci cand este difuzat la tv, pe Happy Channel.

Serialul Costume, ce are denumirea originala „Suits” va fi difuzat pe Happy Channel incepand cu 6 februarie (sambata), de la ora 22:30. Happy Channel este singurul post ce difuzeaza si a difuzat acest serial.

Ati vizionat acest serial? Ce parere aveti despre el? Nu ezitati sa postati parerea in campul dedicat de mai jos.

Update 23.09.2021: Weekendul acesta Happy Channel va difuza primele episoade ale sezonului 4 Costume; Primele doua episoade ale sezonului 4 se vad de sambata, 25 septembrie, de la ora 13:00, urmand sa fie difuzate sambata si duminica cate doua episoade de la aceeasi ora;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Weekendul acesta Happy Channel va difuza primele episoade ale sezonului 4 Costume; Primele doua episoade ale sezonului 4 se vad de sambata, 25 septembrie, de la ora 13:00, urmand sa fie difuzate sambata si duminica cate doua episoade de la aceeasi ora.