OTE infiinteaza in Grecia entitati separate Cosmote
OTE se pregateste sa renunte in Grecia la inca 600 de angajati (pensionati voluntar) in conditiile in care la inceputul anului au mai fost incetate contractele a inca 500 de angajati, anunta profit.ro.

Aceste modificari apar la scurt timp dupa anuntul privind acordul de vanzare a 54% din actiunile Telekom Romania Communications catre Orange Romania, tranzactie care se va finaliza in 2021.

In Grecia, OTE anunta separarea grupului in firme separate, dupa cum urmeaza:

  • relatii cu clientii (customer service) – Cosmote e-Value Contact Center
  • magazinele retail – Germanos Industrial & Comercial
  • solutii tehnice – Cosmote Technical Solutions

Cele trei companii vor fi infiintate in 2021 iar aproximativ 5.000 de angajati vor fi redistribuiti catre acestea.

Rezultate financiare Telekom Romania T3 2020
In urma cu cateva zile, Telekom a anuntat rezultatele financiare din al treilea trimestru 2020, venituri cu 0.2% mai mari decat aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 244.1 milioane de euro.

OTE infiinteaza in Grecia entitati separate Cosmote
Veniturile totale din segmentul mobil sunt cu 2,8% mai mari decat acelasi trimestru al anului trecut iar baza de clienti mobili a ajuns la 1.69 milioane de abonati.

In ceea ce priveste serviciile convergente fix-mobile, Telekom a inregistrat o crestere de 10.1%, ajungand la un numar de abonati de 909.000. Acest segment se incadreaza in serviciile care vor fi preluate de Orange Romania, alaturi de serviciile fixe.

Veniturile generate de serviciile fixe au crescut, de asemenea, cu 1.5% fata de T3 2019. Telekom argumenteaza scaderea numarului de abonati ai serviciilor de televiziune din cauza declinului tehnologiilor vechi (oferind exemplu televiziunea DTH), avand un numar de abonati de 1.24 milioane.

Telekom a inregistrat un numar dublu de abonati fata de T3 2019 in ceea ce priveste serviciul Telekom Smart TV Stick, avand in prezent 39.500 abonati.

In noiembrie 2019, Andreas Elsner (director executiv comercial pe segmentul rezidential) a mentionat ca activitatile call center au fost readuse in interior, externalizarea fiind o greseala, procentul solicitarilor rezolvate din primul apel scazand sub 90%.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII