Metropola TV va difuza Madalin Ionescu Show
Conform unui comunicat remis catre media-max.ro, Madalin Ionescu revine pe micile ecrane cu Madalin Ionescu Show, la Metropola TV.

Madalin Ionescu revine in televiziune dupa o pauza de patru ani luata atat pentru a petrece mai mult timp cu copiii sai dar si din cauza unor probleme de sanatate. Desi existau zvonuri privind emisiuni pe alte posturi TV, Madalin Ionescu se va putea vedea pe Metropola TV in noua emisiune care ii poarta numele.

Madalin Ionescu Show va avea premiera pe Metropola TV luni, 22 februarie 2021, de la ora 22:00, urmand sa fie difuzat de luni pana joi de la aceeasi ora. In emisiune vom putea vedea povestile de viata atat ale unor oameni cunoscuti dar si povestile unor oameni necunoscuti ale caror povesti merita aflate, acoperind subiecte de interes.

Madalin Ionescu si-a inceput cariera in presa in anul 1995, lucrand pentru publicatii unoscute precum Cotidianul sau Romania Libera. In televiziune a prezentat urmatoarele emisiuni:

  • Adevarul din spatele adevarului la Realitatea TV (post al carui licenta a fost retrasa de CNA insa programele au fost mutate pe Realitatea Plus)
  • Miezul problemei, pe National TV
  • Acces Direct, pe Antena 1
  • Drept la tinta si WowBiz, pe Kanal D

Metropola TV va difuza Madalin Ionescu Show
De asemenea, a realizat talk show-uri online pe pagina sa Facebook.

Metropola TV a inceput emisia in luna august 2020, postul avea licenta regionala fiind introdus in Bucuresti si Ilfov in grilele unor operatori, printre care si Digi (RCS – RDS). Luna trecuta, a primit acordul CNA pentru modificarea licentei, avand difuzare nationala iar ulterior a fost inclus in lista must carry a anului 2021.

In cazul in care nu receptionati postul Metropola TV, reprezentantii postului recomanda rescanarea grilei de programe, putand fi receptionat in retelele de cablu Digi, Vodafone, Telekom, Orange, NextGen si iNES. Momentan, Metropola TV poate fi receptionat la nivel national doar in grila NextGen, la restul operatorilor se poate vedea (momentan) doar regional.

Metropola TV va anunta in curand si alte noutati in ceea ce priveste grila de programe din 22 febaruarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII