Cowboy Bebop – sezonul 2 Netflix
Cowboy Bebop a fost lansat pe Netflix din 19 noiembrie 2021 si este in prezent unul dintre cele mai vizionate seriale de pe aceasta platforma. In saptamana 15-21 noiembrie, la nivel international este situat pe locul 6 cu aproximativ 21.630.000 de ore vizionate. In Romania, se afla pe locul 7.

Creat de Christopher L. Yost, scenarist cunoscut pentru Thor: Ragnarok (2017), Thor: The Dark World (2013) sau The Mandalorian (2019), serialul Cowboy Bebop prezinta aventurile a unei echipe de vanataori de recompense care vaneaza cei mai periculosi criminali ai galaxiei.

Rolurile principale sunt interpretate de John Cho, Mustafa Shakir si Daniella Pineda iar pe Netflix este disponibil integral primul sezon, alcatuit din 10 episoade. Pe IMDb are deja aproximativ 11.000 de recenzii, obtinand nota 6.7.

Cowboy Bebop – sezonul 2 Netflix

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2 insa, avand in vedere modul in care s-a terminat primul sezon si interesul destul de mare pentru serial, sunt sanse destul de mari sa vedem cel putin inca un sezon.

Desi Vicious era cunoscut ca dusmanul de moarte al lui Spike, adaptarea Neflix se incheie cu amandoi fiind neutralizati de Julia, care si-a facut un scop din preluarea Sindicatului si ranirea ambilor barbati in timpul acestui proces.

In serialul animat original, Spike si Julia nu se reintalnesc pana la finalul seriei, de asemenea Julia nu preia controlul Sindicatului si nu il rapeste pe Vicious. Avand in vedere noile schimbari din serialul Netflix, fanii anime-ului nu vor putea anticipa asa usor ce va urma.

Daca va fi reinnoit cu sezonul 2, anuntul ar putea veni din partea reprezentantilor Neflix chiar si dupa cateva luni de la lansare insa probabil conteaza mult si audienta pe care acest serial o va avea in continuare.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii despre reinnoirea serialului Cowboy Bebop cu sezonul 2 sau despre anularea acestuia, dupa caz.
Daca ati urmarit Cowboy Bebop, ce parere aveti despre acest serial?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU