Craciunul in oras / Craciunul la Madison – filme DIVA
In saptamana 22-27 noiembrie, postul de televiziune Diva va difuza filme cu tematica de Craciun in zilele de marti si vineri de la ora 20 si duminica de la ora 16.

Sister Swap: A Hometown Holiday / Craciunul la Madison (2021) – 22 noiembrie, de la ora 20.
Sister Swap: Christmas in the City / Craciunul in oras (2021) – de la ora 22. In aceste doua filme vom vedea cum joaca 2 actrite surori in viata reala roluri de surori. Jennifer Swift (Kimberly Williams-Paisley) si Megan Swift (Ashley Williams) sunt doua surori care fac schimb de orase.

In aproprierea Craciunului, ele vor dori sa renoveze un fost teatru si o fosta brutarie. Jennifer se implica in renovarea si redeschiderea unui teatru din orasul sau natal in timp ce  Meg renoveaza o brutarie pentru a putea participa la un concurs de produse de panificatie. Filmul Craciunul la Madison are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a primit nota 6, 3. Craciunul in oras are durata de o ora si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Fixing Up Christmas / Planuri de Craciun (2021) – 25 noiembrie, ora 20. Theo Pine (Marshal Williams) este un director de firma care trebuie sa organizeze o petrecere de Craciun la care va participa si primarul orasului. Prin aceasta petrecere de Craciun, Theo doreste sa isi salveze afacerea.

Craciunul in oras / Craciunul la Madison – filme DIVA

Pentru a avea succes cu petrecerea sa, tanarul apeleaza la Holly Green (Natalie Dreyfuss), o organizatoare de evenimente harnica, talentata si frumoasa.
Filmul Planuri de Craciun are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Christmas in My Heart / Craciunul din inima mea (2021) – 27 noiembrie, ora 16. Beth Hendricks (Heather Hemmens) este o tanara violonista care se intoarce de Craciun in orasul sau natal pentru a organiza un recital in memoria mamei sale. Pe langa pregatirile pentru recital, Beth accepta sa ii predea lectii de vioara tinerei Katie Grant (Maria Nash), fiica unui fost super star de muzica country, Sean Grant (Luke Macfarlane).

Cu toate ca Beth si Sean se contrazic in privinta muzicii, cei doi se simt bine unul cu celalalt incat Beth decide sa ramana in orasul sau natal. Filmul Craciunul din inima mea are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.