Credo TV va emite HD
Televiziunea Credo TV se pregateste de inceperea emisiei in format HD, reprezentantii postului au confirmat pe pagina oficiala Facebook Credo TV ca postul va incepe in curand emisia in format HD, cel mai probabil incepand cu 1 iulie 2021.

De asemenea, publicatia ceha parabola.cz a mentionat ca televiziunea Credo TV este disponibila in format HD in teste, free-to-air de pe satelitul Eutelsat 16A (16°E), frecventa 12.568, polarizare verticala, SR 16666, FEC 2/3, DVB-S2 / QPSK.

Credo TV HD este disponibil in teste, difuzand clipuri video si continut diferit fata de varianta SD.  In ceea ce priveste Credo TV HD, se poate receptiona FTA pe Thor 6, pozitie orbitala 1°W, frecventa 11.747 MHz, SR 28000, polarizare orizontala, FEC 5/6, V-PID: 1840 Kbit/s, A-PID: 128 Kbit/s.

Televiziunea dedicata crestinilor poate fi vizionata si online, gratuit, pe site-ul oficial credo.tv.
Credo TV va emite HD

Credo TV este o televiziune care produce si difuzeaza programe cu continut religios (crestin). In Romania, televiziunea are sediul in Cluj-Napoca iar printre emisiunile difuzate de Credo TV se numara: Pentru noi, femeile; Sa-L cunosc pe EL; Pasi prin credinta; Intrebarile noii generatii; Scoala familiei; Intre scriptura si ziar; Vestea buna; Cuvinte din lumina; Cortul intalnirii; Pas cu pas; Cuvantul vietii; Popas pentru sufletul tau; Raspunsuri pentru viata; Scara cuvintelor; Vox fidei sau Prezenta de spirit.

Credo TV a fost inclus in lista de programe must carry a anului acesta, astfel incat este disponibil in grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu. Pe satelit, Credo TV este disponibil in grila Focus Sat.

Conform informatiilor disponibile pe site-ul CNA, licenta audiovizuala a postului Credo TV este detinuta de Expres Image SRL, are acoperire nationala si internationala (Europa, SUA, Canada) insa doar pentru format SD, astfel incat pentru a incepe emisia in format HD ar fi nevoie de o solicitare depusa catre CNA pentru modificarea licentei.

Vom actualiza acest articol atunci cand Credo TV va incepe emisia in format HD si atunci cand va fi introdus in grilele operatorilor majori de televiziune.

Voi ce parere aveti despre Credo TV?

Update 23.06.2021: In cursul sedintei CNA de astazi a fost discutata solicitarea pentru modificarea formatului de difuzare a postului Credo TV din SD in SD/HD; De asemenea, a fost solicitata modificarea structurii serviciului de programe, procentul productiilor proprii scazand si a furnizorilor de servicii uplink; Solicitarea a fost aprobata in unanimitate;

Update 01.07.2021: Credo TV a inceput emisia in format HD si a intrat in grila de televiziune digitala prin cablu Digi; Credo TV HD este disponibil si in retelele Telekom si NextGen;

Update 03.07.2021: Credo TV este disponibil in format HD si la Orange, pe retea proprie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. In cursul sedintei CNA de astazi a fost discutata solicitarea pentru modificarea formatului de difuzare a postului Credo TV din SD in SD/HD; De asemenea, a fost solicitata modificarea structurii serviciului de programe, procentul productiilor proprii scazand si a furnizorilor de servicii uplink; Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

 2. Maine cei de la Credo tv vor cere licenta de la CNA pentru postul Credo tv HD ( care va incepe de la 1 iulie). Iar tot de la 1 iulie furnizorul de upink al postului Credo tv sd si hd va fi FreeSat pe satelitul Eutelsat 16. Credo tv HD si SD se vor regasi pe Eutelsat pe tp-ul cu Prima SD si HD.

 3. Chiar m-a surprins chestia asta .

  De unde au cei de la Credo TV bani să treacă la HD , când ei în trecut aveau burtiere pe ecran prin care rugau oameni să le doneze bani ca să mai poată emite ?

  • Din donatii Gabriel . Peste un timp o sa ne trezim si cu Maria TV HD. Si astfel vom avea cel putin 3 posturi religioase in HD . Trinitas Credo si Maria tv sau Speranta tv.

  • Gabriel,
   Oare are rost sa ne intrebam daca au bani organizatiile religioase, mai ales daca organizatia respectiva are filiale si prin America sau prin Italia, cum e cazul Credo TV sau Maria TV?