Filme de Halloween pe Warner TV – 2021
In perioada 27-31 octombrie, postul de televiziune Warner TV a pregatit telespectatorilor cateva dintre cele mai apreciate filme de groaza SF din toate timpurile.

Final Destination / Destinatie Finala (2000) – 27 octombrie, ora 22:25. Un grup scolar trebuie sa se urce intr-un avion pentru o excursie in Europa. Inainte de imbarcare, Alex Browing (Devon Sawa) are o viziune in care avionul lor se va prabusi. Alex reuseste sa convinga grupul scolar sa nu se urce in acel avion insa destinul are alte planuri cu acel grup. Fiecare membru din acel grup va fi victima unui accident. Alex doreste sa dezlege misterul accidentelor fara sa spuna politiei, deoarece este banuit ca ar fi provocat prabusirea avionului.

Filmul Destinatie Finala este primul din seria cu acelasi nume (6 filme cu acelasi nume). A fost desemnat cel mai bun film de groaza al anului 2000. Durata este de 1:38 ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Filme de Halloween pe Warner TV – 2021

Flatliners / Dincolo de moarte (1990) – 28 octombrie, de la ora 22:05. Cinci studenti la medicina fac experimente pentru a gasi un leac sa fenteze moartea. Insa, destinul ii pune la la incercare. Acestia incep sa aiba cosmaruri din copilarie ce reflecta pacate facute de ei in trecut sau pacate ce au fost facute in trecut de altii impotriva studentilor.
Filmul Dincolo de moarte are o durata de 1:55 ore iar pe IMDb a obinut nota 6,6.

Blade: Trinity (2004) – 29 octombrie spre 30 octombrie, de la ora 0:55. Blade (Wesley Snipes) este singur impotriva dusmanilor sai vampiri, el cere ajutorul politiei insa acestia nu cred in existenta vampirilor. Blade primeste ajutor de la un grup de vanatori de vampiri. Natiunea vampirilor il trezeste din somn pe Dracula in speranta ca vor gasi un antidot care, in combinatie cu sangele lui Dracula, le va permite sa umble si ziua pe strazi.
Blade Trinity are o durata de 1:53 ore iar pe IMDb a primit nota 5,8.

Halloween H20 (1998) – 31 octombrie, ora 21:25. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) si-a inscenat moartea acum 20 de ani sa scape de fratele ei care era un criminal. La 20 de ani de atunci, Laura lucreaza la un internat in California sub o alta identitate. Fratele Laurei il ameninta cu moartea pe fiul acesteia iar Laura hotaraste sa il infrunte pe fratele ei pentru a-si salva fiul.
Filmul Hallowen H20 are o durata de 1:26 ore iar pe IMDb a luat nota 5,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Poate un canal provizoriu, unul permanent nu prea isi are rostul avand in vedere ca Halloween-ul este o sarbatoare.
      Filme horror poti viziona pe AXN iar productii tip snuff poti vedea pe mai multe canale in Romania.