Crima din Delhi: Netflix a confirmat sezonul 3

Crima din Delhi (titlu in limba engleza: Delhi Crime) este un serial indian notat cu 8,5 pe platforma IMDb, care are in prezent cota de popularitate 1817, in crestere.

Serialul a castigat 10 premii, unele foarte prestigioase, dintre care: premiul pentru cea mai buna actrita si premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal din partea Hitlist OTT Awards in anul 2023, premiul pentru cea mai buna actrita in rol negativ din partea IWM Digital Awards in acelasi an, premiul pentru cea mai buna actrita si premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar din partea Bollywood Life Awards in anul 2022, premiul pentru cel mai original program oferit de un streamer/OTT din partea Asian Academy Creative Awards in anul 2019, precum si alte premii.

De asemenea, serialul Crima din Delhi este primul serial indian care a castigat, in anul 2020, premiul pentru pentru serial dramatic exceptional din partea International Emmy Awards.

Serialul Crima din Delhi a fost creat de Richie Mehta, director si scenarist nascut in Canada. Acesta este cunoscut si pentru filmele: Amal (2007, scenarist), I’ll follow you down (2013, scenarist) si Siddharth (2013, scenarist).

Serialul de fictiune crime, thriller, drama TV despre probleme sociale, serial TV in limba hindi este inspirat partial din cazuri reale si ii urmareste pe politistii indieni in timp ce rezolva cazuri intens mediatizate. In primul sezon, lansat pe Netflix in martie 2022, oamenii legii trebuie sa rezolve cazul unui viol in grup.

Crima din Delhi: Netflix a confirmat sezonul 3

Evenimentele prezentate au fost inspirate din cazul Nirbhaya, petrecut in anul 2012. In sezonul 2, care a avut premiera in august 2022, un sir de crime macabre duce la suspiciunea revenirii unei temude bande de criminali. Primul sezon al serialului are 7 episoade, iar cel de-al doilea are un numar de 5 episoade.

In rolul principal al politistei Vartika o vedem pe actrita Shefali Shah, castigatoare a 18 premii pentru actorie. Shefali Shah a mai jucat si in filmele Gandhi, tatal meu (2007, Kasturba Gandhi), Satya (1998, Pyaari), Human (2022, dr. Gauri Nath). Actrita Rasika Dugal, care o interpreteaza pe Neeti Singh, are in palmares un numar de 4 premii pentru actorie si roluri in filmele: Hamid (2018, Ishrat), Mirzapur (2018-2020, Beena), OK Computer (2021, Satoshi), Manto (2018, Safia).

In rolul inspectorului Bhupendra Singh il vedem pe actorul Rajesh Tailang. Acesta a mai jucat si in productiile: The second best exotic Marigold hotel (2015, Babul), Fantoma (2015, Raw Agent Alok), Crackdown (2020-2023, Ashwini).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.