Serialul turcesc Dila se vede pe Acasa Gold
Postul de televiziune Acasa Gold va difuza din 13 ianuarie 2024 serialul turcesc Dila (Dila Hanim – 2012). Serialul va fi difuzat in fiecare seara, de la ora 19 si va intra pe tronsonul orar lasat liber de alt serial turcesc, Mama, care se termina pe 12 ianuarie 2024.

Dila spune o remarcabila poveste de dragoste intre doi oameni care fac parte din doua lumi diferite, o familie traditionala si una moderna. Doua familii, Barazoglu si Selamoglu, intra in conflict pentru un pamant. Familia Barazoglu este condusa de un boier respectabil care avea doi fii.

Acest conflict va duce la moartea lui Ihsan Barazoglu (Can Nergis). Ihsan era casatorit cu Dila (Hatice Sendil), o tanara frumoasa si manierata venita din Istanbul. Ihsan este ucis de un membru al familiei Selamoglu. Dupa moartea sotului ei, Dila decide sa se razbune insa  destinul face ca ea sa se indragosteasca de un membru al familiei Selamoglu pe nume Riza (Erkan Petekkaya), fiul cel mare al familiei Selamoglu.

Cel de-al doilea fiu al familiei Barazoglu, Azer (Necip Memili), observa ca Dila nu reuseste sa isi razbune sotul si ca ea se indragosteste de dusmanul familiei iar atunci decide sa se razbune pe cei doi, pe Dila si Riza.

Serialul turcesc Dila se vede pe Acasa Gold

Distributia serialului Dila este una de exceptie cu actori pe care telespectatorii din Romania i-au mai vazut si indragit. Telespectatorii o vor vedea pe actrita Hatice Sendil,  care a mai jucat in serialul Ziua in care mi s-a scris destinul. Erkan Petekkaya a mai jucat in seriale ca Tradarea, Furtuna pe Bosfor, Prizoniera destinului, Acea fata (serial ce se difuzeaza in aceste zile pe postul Acasa).

Pe actorul Necip Memili telespectatorii din Romania l-au mai vazut in seriale ca Legea familiei sau Taramuri Nelegiuite (difuzat in acest moment de Kanal D). Serialul Dila a mai fost difuzat de Kanal D. Serialul are 62 de episoade, fiecare episod are durata de o ora si 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,2. Acasa Gold va difuza versiunea internationala a serialului care are 124 de episoade.

Acasa Gold apartine companiei Pro TV SA si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth cum ar fi Digi, Vodafone, Focus Sat sau Orange Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU