A fost creat un nou addon (o extensie) a browserului (navigatorului) Google Chrome de catre compania RCS-RDS. Extensia se numeste Save to Digi Storage si scopul sau este de a salva continut din paginile web direct in DigiStorage (imagini, sunete, filme, orice continut suportat de Digi Storage).
Cum se foloseste Save to Digi Storage? In primul rand, trebuie sa fie adaugata extensia navigatorului Google Chrome. Trebuie sa accesam linkul www.chrome.google.com/webstore/category/apps, in bara de cautare cautam „Save to Digi Storage” iar dupa ce am selectat extensia, apasam click pe Add (Adaugare). Dupa aceasta operatiune, va aparea in dreapta sus (ca la orice extensie a browserului) o iconita cu simbolul DigiStorage. Daca apasam click acolo, ne va redirectiona catre fereastra de autentificare pe DigiStorage.
Dupa ce am salvat o aplicatie in Digi Storage, acesta va aparea in Digi Cloud fisierul „Save to Digi Storage”.

Ce este Digi Storage? Este un hard-disk virtual (site de tip cloud) care permite stocarea informatiilor in mediul online, putand sa le accesam atat de pe platforma PC (Windows) cat si de pe platforme mobile (Android).

Toate informatiile despre Digi Storage, Digi Storage Record Box si Digi Storage SIM Backup le puteti gasi AICI.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.