Brandul 20th Century Fox dispare
Disney doreste sa schimbe numele celor mai renumite studiouri din SUA. Dupa ce anul trecut Disney a cumparat actiunile studiourilor Century Fox acum doreste sa le rebranduiasca.

Acestea se vor numi 20th Television iar noua denumire se va vedea din toamna acestui an odata cu aparitia noilor filme si seriale produse de Disney. Compania recurge la aceasta schimbare de nume pentru ca programele produse de aceste studiouri sa nu fie confundate cu cele produse de compania Fox Corporation. Fox Corporation detine Fox Entertainment, Fox Sport si Fox News.

Disney va mai rebrandui si studiourile ABC, noua denumire fiind ABC Signature iar studiourile de televiziune Fox 21 Television isi vor schimba numele in Touchstone Television. Studiourile 20th Century Fox Film s-au infiintat in 1935 prin fuziunea a doua companii, Fox Film Corporation si  Twentieth Century Pictures de catre William Fox, Joseph M. Schenck si Darryl F. Zanuck.

20th Century a fost si este unul dintre cele mai cunoscute studiouri de film din Statele Unite ale Americii. In 2017 compania Wall Disney a anuntat ca doreste sa cumpere actiunile 20th Century iar tranzactia s-a finalizat in 2019. 20th Century Fox Television a fost infiintata in 1949 sub numele TCF (Television Productions INC). Numele TCF l-a avut din 1949 pana in 1958. Din 1958 pana in 1989, 20th Century Fox Television a avut mai multe denumiri. Aceasta televiziunea a produs mai multe seriale care au avut un mare succes de lungul timpului. Unul dintre cele mai cunoscute seriale este M.A.S.H.

Brandul 20th Century Fox dispare

Disney+, un alt produs marca Disney, are 57.5 milioane de abonati de la sfarsitul lunii iunie, comparativ cu ESPN+ cu 8.5 milioane de abonati, Hulu (35.5 milioane de abonati, cu 27% mai multi fata de anul anterior).

Bob Chapek, CEO-ul companiei The Walt Disney a declarat ca, in pofida provocarilor inca existente din cauza pandemiei COVID-19, Disney+ continua sa aiba succes.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.