Criminalistul – serie Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate in luna ianuarie 2023 pe postul Crime+Investigation.

Mari criminali – sezonul 2 – din 3 ianuariem de la ora 23:55, de luni pana vineri. Acest serial documentar prezinta cele mai socante cazuri de crima rezolvate de detectivii David Quinn si Vince Velazquez. In fiecare episod ne este prezentat cate un caz de crima, de la alertarea autoritatilor, pana la prinderea si condamnarea criminalului.

Sezonul 2 al serialului documentar Mari criminali are 13 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Primele 48 de ore – sezonul 24, partea a 4-a – din 5 ianuarie, in fiecare seara de joi. In anchetele penale, primele 48 de ore sunt cele mai importante. Daca detectivii care cerceteaza un caz de crima nu strang dovezi si nu fac o aresare in primele 48 de ore de la producerea crimei, atunci sansele de a mai prinde suspectul scad considerabil.

In fiecare episod al acestui serial documentar vom vedea cum unii dintre cei mai renumiti detectivi se lupta cu timpul, reusesc sa stranga dovezi si sa captureze criminalul. Reconstituirea cazurilor prezentate in aceasta serie documentara face ca aceasta productie sa nu mai arate a reality show ci serial de drama.
Sezonul 24, partea a 4-a, contine 7 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Criminalistul – sezonul 1, din 9 ianuarie, in fiecare seara de luni, de la ora 23. Acest serial documentar este prezentat de detectivul Graham Hill. Cu o experienta de peste 30 de ani in criminologie, detectivul le va arata telespectatorilor cele mai complexe si socante cazuri de crima. Vom vedea cum se mobilizeaza detectivii si care sunt procedurile pe care acestia le urmeaza pentru a rezolva cazurile de crima.

Criminalistul – serie Crime+Investigation

Graham va scoate la suprafata greutatile si provocarile cu care se confrunta detectivii in rezolvarea cazurilor. In fiecare episod vom vedea interviuri cu ofiterii care s-au ocupat de cazul de crima prezentat episodul respectiv, dar si interviuri cu membri familiei victimei.

Primul sezon al serialului documentar Criminalistul are 5 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Intalnire, casatorie, crima – sezonul 3 – din 9 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 22. Fiecare episod al acestui serial documentar ne prezinta cele mai intalnite omucideri din lume, atunci cand o persoana casatorita isi ucide partenerul.
Sezonul 3 are 13 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU