Happy Channel redifuzeaza Maria Mercedes
Postul de televiziune Happy Channel va difuza din nou telenovela clasica Maria Mercedes (1992) cu Thalia in rolul principal. Seria mexicana a fost produsa de Valentin Pimstein (Marimar – 1994) pentru Televisa.

Maria Mercedes este un remake al telenovelei Rina (1977, produsa tot de Valentin Pimstein), care a avut 174 episoade difuzate intre 1977-1978. La randul ei, Rina este bazata pe radionovela Enamorada.

Rezumat telenovela Maria Mercedes
Maria Mercedes este o fata saraca, ea vinde bilete de loterie pentru a se intretine. Ea intalneste un om bogat care isi uraste familia si vede in Maria Mercedes o oportunitate de a le face viata mizerabila.

Maria Mercedes traieste cu tatal si cei trei frati dupa ce au fost abandonati de mama lor, ea avand alte ambitii. Din cauza ca tatal ei este un betiv, este obligata sa isi creasca singura cei doi frati si sora sa, lucrand pe stranzile din Mexico City ca vanzatoare de bilete de loterie.

Santiago del Olmo este grav bolnav si stie ca nu mai are mult de trait. Intr-o dimineata, in timp ce se afla in gradina, o vede pe Maria vanzand bilete pe strada. Hotaraste sa se casatoreasca cu aceasta doar pentru a-si supara matusa Malvina, aceasta fiind avara dupa bani. Ii castiga increderea Mariei si o cere de sotie.

Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele si interpreteaza rolul Mariei Mercedes. Este cunoscuta si pentru rolurile avute in alte productii precum Marimar (1994), Sarmana Maria (1995), Quinceañera (1987) sau Rosalinda (1999).

In Maria Mercedes vom vedea si alti actori cunoscuti precum Arturo Peniche (Cantec de iubire – 2005, Te voi gasi, te voi iubi – 2018, Femei inselate – 1999), Carmen Salinas (actrita a decedat anul trecut), Laura Zapata (Uzurpatoarea – 1998), Meche Barba (a avut si ea roluri in Uzurpatoarea si Marimar), Nicky Mondellini si altii.

Happy Channel redifuzeaza Maria Mercedes

Telenovela Maria Mercedes are 82 de episoade difuzate in Mexic intre 1992 si 1993. Pe IMDb a obtinut nota 6.2 din 526 de recenzii. In Romania, telenovela a mai fost difuzata de Acasa Gold (actualul Pro Gold).

Happy Channel va redifuza telenovela Maria Mercedes din 22 ianuarie 2022, de la ora 07:45 urmand sa inlocuiasca telenovela Ingerasul (Carita de ángel – 2000).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.