Cristi Brancu va prezenta Exclusiv VIP la Prima TV
Prima TV continua sa aduca in programul sau emisiuni noi moderate de cele mai cunoscute vedete din show-biz. Prezentatorul Cristi Brancu se alatura echipei de vedete de la Prima TV.

Cristi Brancu a prezentat in trecut emisiunea Agentul VIP pe Antena Stars (in trecut numit Antena 2). In 2021, Cristi Brancu implineste 30 de ani de cand lucreza in mass-media. Acesta a inceput in jurnalism in 1991 si a fost redactor-sef la revista VIP intre 1995-2000. Din 2007 a prezentat emisiunea Agentul VIP la Antena 2, actualul Antena Stars.

In emisiunea Exclusiv VIP vor fi prezente vedete din show-biz-ul autohton si se vor dicuta subiecte de actualitate din lumea show-biz-ului. Inca nu se cunoaste data exacta cand va incepe emisiunea pe Prima TV, se stie doar ca va incepe in martie, insa anuntul mutarii lui Cristi Brancu si titlul emisiunii au fost facute chiar de Cristi Brancu pe pagina oficiala Facebook.

Cristi Brancu va prezenta Exclusiv VIP la Prima TV
Postul Prima TV a inceput anul 2021 cu emisiuni noi, mentionate pe media-max.ro in diverse materiale. Printre emisiunile noi aduse de Prima TV la inceputul acestui an sau care urmeaza sa inceapa vom enumera:

Focus la Prima ora (o emisiune informativa difuzata de Prima TV de luni pana vineri intre 07-10), Insider Politic (emisiune politica in care se dezbat cele mai arzatoare subiecte politice ale momentului), Poezie si delicateturi (moderata de Mircea Dinescu) si emisiunea Hai cu fetele! (prezentata de Diana Bart, Giulia Anghelescu, Gabriela Marin si Ioana Petric).

Modificari Starea Natiei – Prima TV
O alta emisiune de succes a postului un nou studio, este vorba de Starea Natiei. Emisiunea a inceput de luni de la ora 22:30 si are o rubrica noua numita Talc Talk. Aceasta este o rubrica in care sunt invitati oameni deosebiti, oameni cu povesti interesante de viata.

In emisiunea Starea Natiei mai sunt prezente 2 rubrici de succes, Vax Populi si Ceasul Bun. Prima TV a fost cumparata de Clever Media si din decembrie 2020 si-a lansat varianta HD a postului. Din ianuarie 2021, postul Prima TV a iesit din lista mast carry. Televiziunea se afla in grilele de baza ale operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara.

Update 26.02.2021: Emisiunea Exclusiv VIP va fi difuzata de luni pana joi de la ora 15:00;

Update 02.07.2021: De azi, emisiunea Exclusiv VIP va fi difuzata si vinerea de la ora 16:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII