Cronica Carcotasilor si Secretele Presedintelui revin la Prima TV
Postul de televiziune Prima TV anunta ca incepand din 4 martie revine emisiunea Cronica Carcotasilor.

Pe 4 martie incepe sezonul cu numarul 45 al emisiunii. Ora de difuzare este aceeasi, adica vinerea de la ora 20. Emisiunea Cronica Carcotasilor va fi prezentata de Codrut Keghes si Ioana Petric. Cei doi prezentatori spera sa il prinda pe Mister Balbuta, mai ales ca producatorii ofera 16 premii pentru telespectatorii care vor trimite catre emisiune balbe din piata media audiovizuala.

Cele doua bebeluse sunt pregatite sa ofere fanilor emisiunii dansuri noi dar si rubrici amuzante. Alexandra va prezenta doua rubrici: Tik Tok Trends si rubrica BI Interviu.

Codrut Keghes implineste 21 de ani de cand a intrat in echipa emisiunii Cronica Carcotasilor. Pe langa rubricile consacrate, vor reveni si personajele interpretate de: Gabriela Marin, Traian Maicanescu si Razvan Dragu.

Emisiunea Cronica Carcotasilor va fi difuzata in fiecare vineri, de la ora 20 si in reluare duminica, de la ora 16. Din sezonul trecut, Serban Huidu a decis sa se retraga de la pupitrul emisiunii si a ramas in cadrul echipei de productie.

Cronica Carcotasilor si Secretele Presedintelui revin la Prima TV

Tot de vineri, 4 martie, va reveni in grila Prima TV si serialul de comedie Secretele Presedintelui. Noul sezon al acestui serial va incepe vineri, de la ora 22. Dupa cum ne-am obisnuit deja, serialul Secretele Presedintelui are in distributie o multime de personaje dar si cate un invitat special care va juca in cate un episod.

Iata cateva vedete pe care le vom vedea in postura de actor ocazional in cadrul serialului: Wilmark, Roxana Nemes, Cristina Deleanu, Mihai Traistariu, Cornel Pasat, Ana Morodan si altii. In primul episod al noului sezon il vom vedea pe Vladimir Putin dar si o sosie a lui Pupaza. Sosia ii va lua locul la Cotroceni. Tot in primul episod o vom vedea si pe Melania Trump. Presedintele Pupaza G. Grigoras doreste sa obtina un nou mandat de presedinte, oare il va obtine?

In noul sezon vor reveni si Livia Taloi sau Toni Ionescu, cei care fac parte din staff-ul  presedintelui Pupaza. Serialul Secretele Presedintelui va fi difuzat vinerea, de la ora 22. Prima TV apartine companiei Clever Media si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si IPTV de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU