Splash! Vedete la apa revine la Antena 1 cu sezonul 6
Una dintre cele mai urmarite emisiuni estivale se pregateste sa revina in grila postului Antena 1. Postul de televiziune a anuntat printr-un promo ca emisiunea de vara Splash! Vedete la apa va reveni in curand in grila Antena 1. Iata ce se stie pana acum despre sezonul 6 al acestei emisiuni.

In noul sezon al emisiunii vor participa peste 60 de vedete din diverse domenii. Vedetele isi vor infrunta fricile. Sezonul 6 va avea 10 editii: 9 editii tematice si marea finala. Splash! Vedete la apa este o emisiune plina de emotii si bucurii, un show al distractiei si al curajului in care zeci de personalitati isi vor demonstra rezistenta fizica, isi vor confrunta temerile si isi vor testa increderea in propriile forte.

Sezonul 6 al emisiunii Splash! Vedete la apa se va filma in cadrul Complexului Sportiv de Natatie Otopeni. Concurentii vor face sarituri de pe platformele 3, 5, 7, 10 metri inaltime. Participantii se vor antrena cu instructorii. Iata cateva vedete care au spus „da” la aceasta provocare: Dani Otil, Andreea Antonescu, Marian Dragulescu, Ilona Brezoianu, Florin Ristei (castigatorii emisiunii Te cunosc de undeva!), Daniela Gyorfi, George Tanase, Bella Santiago sau Jean de la Craiova. Daca vreti sa aflati si alte nume de vedete care vor participa la acest nou sezon, va trebui sa urmariti emisiunea Splash! Vedete la apa, care va incepe in curand la Antena 1.

Splash! Vedete la apa revine la Antena 1 cu sezonul 6

Sezonul 6 al emisiuni va fi prezentat de trei vedete ale postului: Razvan Fodor (actor in serialul Bravo, tata!), Ramona Olaru (componenta a emisiuni Neatza cu Razvan si Dani) si Anamaria Ionescu. Daca va intrebati care este componenta juriului, aflati ca doi dintre jurati sunt Nea Marin si Cosmin Natanticu. Ramane de vazut cine vor fi ceilalti doi jurati.

Emisiunea Splash! Vedete la apa a debutat in 2013, a fost difuzata trei sezoane la rand, dupa aceea a luat o pauza, a revenit in 2021 cu sezonul 4 iar in 2022 a fost difuzat si sezonul 5.

Antena 1 apartine companiei Antena SA si are licenta tematica – generalist. Antena 1 se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.