Cu orice pret / Un politist si jumatate – Warner TV
In acest material vom detalia cele mai interesante filme difuzate pe Warner TV la finele lunii iulie si inceputul lunii august.

Collision Course / Un politist si jumatate (1989) – 25 iulie, ora 20:35. In Japonia sunt furate planurile secrete ale unui prototip de turbocompresor. Hotii fug in Statele Unite ale Americii pentru a vinde aceste planuri. Politia din Japonia il trimite pe detectivul Fujitsuka (  Pat Morita) pe urmele hotilor in America. Fujitsuka va trebui sa colaboreze in SUA cu detectivul Tony Costas (Jay Leno). Detectivul Costas este un detectiv respingator, sexsist si rasist. La inceput, cei doi detectivi nu vor reusi sa se inteleaga insa cu timpul vor deveni foarte buni prieteni.

Filmul Un politist si jumatate are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,6.

Seattle Superstorm / Uragan la Seattle (2012) – 29 iulie, ora 20:55. Un cercetator NASA se muta in Seattle alaturi de sotia sa, care este locotenent in armata marina americana. Intr-o zi, armata americana va dobori un obiect neidentificat aproape de Seattle. Aceasta actiune va aduce asupra orasului Seattle o serie de fenomene meteo extreme pe care cercetatorul NASA va trebui sa le verifice.
Filmul Uragan in Seattle are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 3,2.

Cu orice pret / Un politist si jumatate – Warner TV

Hell or High Water / Cu orice pret (2016) – 2 august, ora 21. Filmul Cu orice pret spune poveste a doi frati din Texas care se unesc pentru a jefui o banca ce ameninta afacerea familiei din cauza unor datorii neplatite.

Toby (Chris Pine) si Tanner (Ben Foster) nu se pricep la jafuri insa ei cred ca daca vor jefui banca, scapa de plata datoriei. Planul celor doi frati de a jefui banca pare a merge pana in momentul in care aceeasi intentie de a jefui banca o au si alti doi hoti profesionisti.
Filmul Cu orice pret are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Superstition (1982) – 7 august, ora 22. In 1962, intr-o casa erau omorate multe vrajitoare. Inainte sa fie ucisa, o vrajitoare a jurat sa bantuie acea casa mult timp. Dupa foarte multi ani, in casa respectiva se muta o familie care va avea parte de foarte multe  intamplari neobisnuite.
Filmul Superstition are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.