Culoare in farfurie – Pe drumul vinului – premiera TV Paprika
In acest material vom detalia cele mai interesante emisiuni culinare ce vor fi difuzate pe postul TV Paprika in luna octombrie.

The Great Canadian Baking Show / Campionatul deserturilor: Canada – 3 octombrie, ora 22. Zece cofetari din diferite zone ale Canadei se vor intrece in prepararea celor mai delicioase retete gastronomice. In fiecare episod, cei 10 cofetari vor pregati 3 preparate tematice: un preparat la alegerea concurentului, un preparat profesionist si un preparat dat de juriul emisiunii. Dupa ce concurentii termina de pregatit aceste 3 preparate, juriul va face degustarea si va decide cine castiga titlul Maestrul patiser al saptamanii dar si concurentul care va fi eliminat din cadrul show-lui.

In finala emisiunii Campionatul deserturilor: Canada vor ramane 3 concurenti care se vor duela pentru titlul de Marele Maestru Cofetar al Canadei.

Culoare in farfurie – Pe drumul vinului – 10 octombrie, ora 21. Acest serial este o productie autohtona in premiera la TV Paprika. Prin aceasta serie culinara, Radu Dumitrescu isi propune sa ii invete pe telespectatori ce fel de vin ar trebui consumat la masa in functie de preparatul servit.

In cadrul acestei productii, Radu Dumitrescu va vizita aproape toate podgoriile de la noi din tara, de la podgoriile intinse pana la cele de tip boutique. Radu Dumitrescu va avea cate un invitat special care le va arata telespectatorilor secretul vinurilor. Chef Dumitrescu va gati in fiecare episod cate doua preparate delicioase care se potrivesc cu vinul din crama sau podgoria pe care chef Dumitrescu o va vizita.

Culoare in farfurie – Pe drumul vinului – premiera TV Paprika

Calatorii culinare – premiera 8 octombrie, ora 16. In aceasta emisiune, Chef Gabriel Kocak va gati cele mai delicioase retete in care foloseste ingrediente simple in combinatie cu condimente exotice.

Dora Havas gateste responsabil – din 25 octombrie, de la ora 16:30. Dora Havas le arata telespectatorilor TV Paprika cum pot prepara retete gustoase cu ingrediente sanatoase care nu dauneaza mediului inconjurator. Dora Havas va gati preparate sanatoase si mici placeri dulci.

TV Paprika apartine companiei AMC Networks si are licenta tematica de gastronomie. Se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.