CulTour – vizionare online emisiune Happy Channel
CulTour este o emisiune difuzata de Happy Channel din toamna anului 2018, prezentata de Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu. La inceput a fost prezentata si de Irina Margareta Nistor insa emisiunea a ramas cu doi prezentatori.

Emisiunea CulTour se doreste a fi o „tura de cultura” in care sunt invitati oameni talentati din diferite zone ale tarii. Invitatii primesc o serie de intrebari cu scopul de a ii aduce mai aproape de telespectatori. Invitatii emisiunii sunt personalitati care au contribuit la peisajul artistic si cultural romanesc.

De la lansare, in aceasta emisiune am vazut invitati precum Maia Morgenstern, Laura Cosoi, Luminita Erga, Georgeta Bucur, Diana Roman, Ioana Abur, Eli Neicut, Mihai Petre, Alecsandru Dunaev, Dana Rogoz, Mara Oprea si multi altii.

CulTour – vizionare online emisiune Happy Channel

Emisiunea CulTour este difuzata de Happy Channel de luni pana vineri, de la ora 17:30. La inceput era difuzata zilnic insa a ramas in grila doar in timpul saptamanii. Daca dorim vizionarea online a emisiunii CulTour, putem viziona toate editiile pe platforma Antena Play.

In prezent, CulTour este singura emisiune difuzata de Happy Channel in timpul saptamanii, restul grilei fiind alcatuita din telenovele si seriale turcesti. Avand in vedere ca a rezistat peste 3 ani intr-o grila de programe in care predomina telenovelele si serialele turcesti, putem presupune ca emisiunea are rating.
Sambata, Happy Channel difuzeaza emisiunea Catine.ro de la ora 10:30.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu au format in trecut un cuplu insa in luna februarie a acestui an, cei doi au decis sa se desparta. In ciuda acestui fapt, ei au ramas prezentatorii emisiunii CulTour. Cei doi au colaborat si in cateva seriale romanesti.

In cadrul celei mai recente editii a acestei emisiuni (difuzate ieri), invitata emisiunii a fost Laura Cosoi care a detaliat tehnici de parenting, mentionand cum isi creste si sfatuieste cele doua fetite.

Voi ce parere aveti despre emisiunea CulTour difuzata de Happy Channel?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Happy Channel este fosta Euforia Lifestyle TV și de atunci, Euforia Lifestyle TV avea multe producții originale Românești, telenovele, seriale coreene, seriale indiene, seriale americane, filme și documentare.