Orange Romania: ies Medika TV si MTV Live, intra Kapital TV si TVR Sport HD
Dupa Vodafone Romania, si Orange a inceput sa faca modificar in grila aferenta infrastructurii proprii. In acest material vom detalia aceste modificari.

Orange Romania a scos cateva canale, dupa cum urmeaza:

 • Medika TV – singurul canal de televiziune din Romania care difuzeaza documentare si emisiuni informative din domeniul medicinei. Medika TV a iesit anul acesta din lista must carry. Postul companiei Clever Media
 • MTV Live HD

In locul acestor doua canale au fost introduse Kapital TV si TVR Sport HD. Kapital TV este un canal cu licenta tematica generalista si se afla in lista must carry pe pozitia 37. Kapital TV a intrat pe pozitia 53 la categoria generaliste si este in format SD.

Al doilea canal care a intrat astazi in grila Orange Romania (grila proprie) este TVR Sport HD. Canalul a intrat pe pozitia 313 la categoria sport. TVR Sport apartine Societatii Romane de Televiziune. Acesta este al 14 canal lansat de TVR. Postul va difuza competitii sportive internationale detinute de EBU. Pe langa competitii sportive, TVR Sport va difuza si emisiuni sportive, o parte din aceste emisiuni sunt difuzate in acest moment pe posturile regionale ale canalelor regionale TVR.

Orange Romania: ies Medika TV si MTV Live, intra Kapital TV si TVR Sport HD

Reamintim ca primele teste ale canalului TVR Sport au inceput pe 27 martie pe platforma TVR Plus. In acest moment sunt doua feeduri TVR Sport: un feed disponibil pe TVR Plus si unul disponibil cablistilor. Pe feedul disponibil cablistilor ruleaza un promo de 15 secunde iar pe TVR Plus sunt difuzate interviuri cu personalitati din lumea sportului. Pana in acest moment, TVR Sport a intrat in grilele operatorilor Vodafone, NextGen, INES si Orange Romania.

Emisia oficiala a postului TVR Sport va incepe pe 30 martie, de la ora 7 dimineata. Pana la aceasta data, TVR Sport va intra in grilele celor mai mari operatori de cablu si iptv urmand ca de saptamana viitoare sa intre si pe DTH. Orange Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara avand peste 1 milion de abonati la serviciile de cablu si DTH. Orange Romania mai ofera servicii de internet fix, internet mobil, telefonie fixa si mobila.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. Deci, la ORO cablu:
  ☆Au intrat: Kapital TV, TeenNick, TVR Sport HD, Comedy Central HD.
  ☆Au ieșit: Medika TV, Comedy Central SD și MTV Live HD.

 2. Aceste canale Medika TV și MTV Live HD + Melos TV, MTV 80s, MTV 90s și Nickelodeon HD ies de la OROC IPTV. Intră la OROC IPTV următoarele: TVR Sport HD, Realitatea Sportivă HD, Film Mania, Comedy Central HD (în locul variantei SD).

 3. Cei mai patetici!!! Să renunți la canalele MTV, e prima palmă dată! A doua e închiderea Orange Sport! O să le plece abonații pe capete! Deja iubitorii de Sport au un drum clar către Digi! Nu au motiv să rămână aici, unde Prima Sport hașde se vede mai rău decât variantele SD la Digi Sport. Falimentul vă paște! Am zis că poate vor face ceva față de Telekom, dar sunt vai de ei! Ăștia parcă ne imploară să ne portăm la Digi!
  Telekom, dacă făceau și la noi ce au făcut la maghiari, erau sus! La ei au o grilă impecabilă, cu canale 4K și tot ce vrei și ce nu vrei! Iptv toată lumea și o viață fericită!
  E sumbru viitorul pieței românești! Rușine, Orange! Cei mai neserioși! Lăsați abonații fără canale de Sport! Bine că băgați ștrangulatul TVR-ului și rahatul de Realitatea Sportivă, care are reluare la reluări!

 4. Au scos singurul post „medical* si unicul cu muzica Live, sa bage 2 lulele, mai ales Kapital tv , detinut de banditul ala de Preot din Pipera care vinde iluzii „credinciosilor” pe alte canale tv.

  Buna treaba….

   • Dacă luau calea celor de la Digi, nu închideau Orange Sport! Au mai scos și MTV Live! Jalnici! Mai degrabă îi văd pe urmele Vodafone. Se vor duce și ăștia! Ii preia Digi pe toți prin Clever.

     • Eu m-am referit că la Digi au canale proprii care compensează lipsa posturilor de calitate. La ORO închid OS și ne lasă cu Prima Sport, care au transmisii făcute fără pic de profesionalism!

      O iau pe urmele Vodafone. Scos canale bune și introduc starvuri. Anul trecut au îmbunătățit grila OROC prea mult. E păcat! Acum o să strice tot! Se vor duce și ăștia după Telekom, cu Vodafone de mânuțe!