Fugarul – va avea sezonul 2 pe Disney+?
Platforma de streaming Disney Plus a introdus in luna ianuarie un nou serial turcesc interesant, Kacis / Runaway / Fugarul (2022). Fugarul este un serial diferit fata de serialele turcesti ce se difuzeaza pe canalele TV din Romania. Serialul nu spune nicio poveste de dragoste, ci este plin de actiune ce va tine fanii cu sufletul la gura.

Un al doilea argument pentru a va face sa urmariti serialul Fugarul este acela ca distributia este compusa din actori arhicunoscuti in Romania, cum ar fi: Engin Akyurek, Irem Hervacioglu si Leyla Tanlar.

Mehmet (Engin Akyurek) si Ilkier (Goluf Onur) sunt jurnalisti de razboi care trec ilegal granita Turciei catre Siria pentru a relata tot ce se intampla. Grupului de jurnalisti li se alatura Zeynep (Irem Helvacioglu). Zeynep se alatura grupului de jurnalisti pentru a o salva pe sora sa care a fost rapita de catre gruparea terorista ISIS.

Jurnalistii ajung in satul Ezidi, adusi de o calauza. A doua zi, satul este atacat de o grupare terorista condusa de Ebdu Zalim (Aziz Capkut) care ucid toti satenii iar pe Zeynep si pe Ilkier ii ia prizonieri. Mehmet nu este luat prizonier pentru ca in timpul raidului, el se urca pe un deal sa faca poze. Mehmet vede tot ce se intampla cu prietenii lui de pe deal.

Dupa ce pleaca gruparea terorista, Mehmet fura cartea de identitate a unui terorist mort pe nume Rahman si se infiltreaza in grupare pentru a-si salva prietenii insa lucrurile se vor complica mult.

Fugarul – va avea sezonul 2 pe Disney+?

Serialul Fugarul este realizat de compania turca 03 Medya pentru Disney Plus prin Star. Pe actorul Engin Akyurek, telespectatorii romani l-au mai vazut in serialele Fatmagul sau Dragoste de contrabanda.

Pe frumoasa actrita Irem Helvacioglu, telespectatorii au vazut-o jucand in serialele: Camera 309, Lacrimi la Marea Neagra sau Suleiman Magnificul. In Fugarul mai joaca si frumoasa actrita Leyla Tanlar (Nevi). Aceasta a mai jucat in serialul Furtuna Pe Bosfor (Cansu).

Fugarul are 1 sezon alcatuit din 8 episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,1.

La cum se termina primul sezon nu este exclus sa vedem in anul 2024 si sezonul cu numarul 2. Sezonul 2 a fost deja confirmat si au fost filmate primele 3 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.