Cum influenteaza tehnologia educatia?

Fara doar si poate, cei care incearca sa sa copieze au o atitudine gresita, un comportament imoral si nu reprezinta calea spre succes in societate ca individ si nici macar o cariera reusita din punct de vedere profesional.

In ultimii ani copiatul a evoluat enorm asta datorita numeroaselor progrese tehnologice realizate. Deja nu mai este important daca persoana care intentioneaza sa copieze este sau nu priceputa in ale copiatului. Nu mai este important nici unde ascunde materialul de copiat sau cat de repede poate transcrie de pe o copiuta pentru a nu fi prinsa. In ziua de azi conteaza faptul ca oricine poate sa copieze, pana si cele mai tematoare persoane, asta datorita unor metode moderne de copiat precum castile sau sistemele de copiat. Asta deoarece copiatul prin metodele clasice este deja previzibil, asistentii cunosc deja toate metodele de copiat. Insa, tehnologia isi face din ce in ce mai simtita prezenta.

Exista numeroase dezavantaje a celor care folosesc castile de copiat la examene, deoarece pregatirea lor profesionala lasa de dorit, vor inta sa profeseze in domenii in care nu au cunostintele necesare sau aptitudinile practice care sunt cerute. Cei ce folosesc o casca de copiat cu camera video pot fi acuzati chiar de frauda, in cazul bacalaureatului de exemplu, de aceea, cea mai eficienta si sigura metoda o reprezinta invatatul.

Fara a incuraja astfel te tehnici imorale, mai jos sunt prezentate o serie de dispozitive care odata cu evolutia tehnologiei au aparut si ele, acest articol putand fi folosit de catre supraveghetori si asistentii din cadrul examenelor pentru a-i putea surprinde si identifica pe cei care incearca sa fraudeze si sa treaca un examen.

Cutiuta GSM se numara printre cele mai populare sisteme de copiat asta deoarece in cazul ei nu mai suntem dependenti de fire sau de telefon, este mult mai usor de folosit dar si de montat. Avantajul este ca scapam de stresul firelor atasate de corp. Un sistem nu atat de complex, cartela se introduce in cutiuta GSM care raspunde automat. Un lucru care prezinta atat avantaje cat si dezavantaje deoarece nu putem sa apelam sau sa inchidem un apel de urgenta. Insa, cutiuta GSM raspunde ori de cate ori este apelata. Beneficiaza de un emitator bun, de o atunomie buna si nu este atat de usor de reperat.

Colierul de copiat este un sistem util si simplu, cu avantaje si dezavantaje. Toata lumea a auzit deja vorbindu-se cu siguranta despre acest sistem, se numara printre cele mai populare si cele mai folosite de pe piata. Un sistem care beneficiaza de o constructie deosebit de simpla, cu o mufa jack si o priza. Nu exista riscul ca o conexiune sa se piarda datorita faptului ca jack-ul este conectat la telefon. Dezavantajul colierului de copiat consta in faptul ca trebuie sa folosesti telefonul personal dar si ca firul trebuie sa se ascunda foarte bine pentru a nu fi detectat. Pachetul vine impreuna cu o casca japoneza la alegere. Cele trei casti japoneze la alegere beneficiaza de un design anatomic, ceea ce inseamna ca sunt ideale pentru orice tip de ureche.

Stick-ul de copiat Nokia. Este un stick special conceput si compatibil cu absolut orice tip de telefon, dispune de o autonomie excelenta, de pana la sase ore si elimina firele atasate pe corp. Este unul din cele mai complexe sisteme care ne permite sa reapelam, sa inchidem telefonul sau sa raspundem. Pachetul este compus dintr-un telefon Nokia original, o casca de copiat la alegere si un incarcator.

In concluzie, folosirea de aparate de bruiere a acestor dispozitive, o atentie sporita a supraveghetorilor, precum si o serie de reguli de respectat, tinuta sumara la examen, fara telefoane mobile asupra candidatilor duc la o mai buna desfasurare a acestor probe, o corectitudine mai ridicata si rezultate mai obiective, care sa reflecte cu adevarat cunostintele celor care sustin examenele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.