Cum platim factura Vodafone (UPC) online

Cum platim factura Vodafone (UPC) online – In plina pandemie din cauza virusului COVID-19, am primit cateva solicitari de la abonatii Vodafone (UPC) privind modalitatea prin care putem achita facturile online pentru serviciile furnizate.

In reteaua Vodafone, plata facturii online se poate face destul de usor accesand site-ul Vodafone.ro – MyAccount – Plata factura – aici trebuie sa introducem numarul de telefon Vodafone, adresa e-mail si suma de plata – selectam Plateste acum si vom fi redirectionati catre pagina unde introducem detaliile de plata.

Putem efectua plata inclusiv fiind logati in sectiunea MyAccount si selectand optiunea Factura insa trebuie sa introducem aceleasi informatii necesare chiar daca nu suntem logati.

Plata facturii Vodafone online se poate realiza si prin platformele Internet Banking sau prin aplicatia Pago insa cea mai rapida si eficienta metoda de plata ramane pe site-ul Vodafone.ro.

Cum platim factura Vodafone (UPC) online
La UPC, factura se poate plati online logandu-ne pe my.upc.ro, selectam factura pe care dorim sa o platim si introducem datele cardului. La fel ca in cazul Vodafone, factura UPC se poate plati prin Internet Banking.

Modalitatile de plata online sunt utile in urmatoarele cazuri:

  • pentru a evita deplasarile, aglomerarea si timpul pierdut (in special in cadrul starii de urgenta cauzate de pandemia COVID-19) pentru a plati intr-un punct de lucru Vodafone/UPC;
  • pentru o inregistrare rapida a platii, in special in cazul platilor efectuate direct pe site-urile Vodafone, respectiv UPC;
  • pentru a putea plati factura din strainatate;
  • pentru a putea achita factura unei alte persoane;

Vodafone si UPC ofera, la fel ca restul operatorilor de telecomunicatii, modalitatea de trimitere a facturii in format electronic, pentru a avea la indemana

Daca intampinati probleme cu efectuarea platii la Vodafone sau UPC, lasati un comentariu mai jos oferind cat mai multe detalii si vom incerca sa va ajutam.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

115 COMENTARII

  1. De ce nu se emit facturi lunare , conform legii, ca plata sa se faca pe baza acesteia ? Trimiteti instiintari cu suma de plata si primim somatii ca nu am platit (o luna, doua) si noi ne plimbam pe la ghisee, stam la cozi chiar si in pandemie, ne blocati si internetul….. Este corect ?!