Ilegal cu Mariana Van Zeller – sezonul 2 la National Geographic
Postul de televiziune National Geographic anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea sezonului 2 al seriei de documentare Ilegal cu Mariana Van Zeller, din 25 februarie, de la ora 22.

Sezonul 2 al seriei de documentare Ilegal incepe vineri, 25 februarie, si se va difuza cate un episod in fiecare vineri, de la ora 22. Fiecare episod al acestei serii ne va prezenta cum se dezvolta cele mai periculoase piete negre. In fiecare episod, jurnalista Mariana Van Zeller ne va prezenta cate o retea ilegala, va sta fata in fata cu cei mai importanti membri ai retelei ilegale, va afla amanunte despre modul de functionare pe acea piata neagra si care sunt mecanismele economiei subterane globale de trilioane de dolari.

In sezonul doi vom afla amanunte despre urmatoarele piete negre: traficul de metamfetamina, traficul ilegal de marijuana, furturile de masini, escrocherii romantice si multe altele. In primul episod vor fi prezentate amanunte despre piata ilegala de marijuana. In 2016, statul California a legalizat comercializarea marijuanei in speranta eliminarii pietei negre insa aceasta piata este de 3 ori mai mare decat cea legala.

Jurnalista Mariana Van Zeller va patrunde in aceste operatiuni si va incerca sa afle raspunsul la intrebarile urmatoare: ce s-a intamplat?; cine profita de aceasta situatie?; ce grupari se intrec pentru a satisface cererea de marijuana. Jurnalista ne va arata tot traseul pe care il parcurge marijuana de la cultivare, aprovizionare si distributie. Tot sezonul doi al seriei Ilegal a fost filmat in cele mai grele conditii din cauza restrictiilor sanitare globale, insa evenimentele din ultimii doi ani au permis inflorirea pietelor negre.

Ilegal cu Mariana Van Zeller – sezonul 2 la National Geographic
Iata ce alte subiecte se vor dezbate in sezonul 2 al seriei documentare Ilegal:

  • Piata Chirurgiei plastice. Oamenii care vor sa impresioneze pe retelele de socializare recurg la proceduri chirurgicale destul de periculoase facute in conditii improprii in camere de motel.
  • Escrocherii romantice: In 2020, americanii au pierdut 600 de milioane de dolari. Jurnalista va vizita Ghana pentru a vedea care sunt secretele si cum se procedeaza in acest tip de escrocherie. Banda infractionala din Ghana pe care o viziteaza Mariana isi recruteaza victimele de pe site-urile de dating sau de pe retelele sociale.
  • Metamfetamina: Jurnalista va vizita un laborator unde se prepara metamfetamina si va urmari tot drumul acestui drog din laborator pana la consumatori.

Primul sezon al seriei documentare Ilegal cu Mariana Van Zeller a castigat numeroase premii: premiul Gracie 2021 pentru cel mai bun reporter/corespondent, a primit nominalizare in 2021 la premiile: Critics Choice Real TV, categoria  cel mai bun show de crima / justitie, nominalizare la premiile Emmy 2021 categoria Outstanding Business and Economic Documentary.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.