Cum sa iti securizezi contul de Amazon.
In tutorialul precedent, ti-am aratat cum poti sa iti securizezi contul de Google mult mai bine, astfel incat hackerii sau fostii parteneri sa le fie mult mai greu de a iti sparge contul. Totusi, daca respecti tot ce am scris in acel articol, probabilitatea ca cineva sa iti mai sparga contul de Gmail este extrem de mica.

De aceasta data, o sa iti aratam cum poti sa iti securizezi contul de Amazon, asta daca esti un fan al cumparaturilor din afara. Aici, daca un hacker iti sparge contul va avea acces la datele cardului tau bancar, a contului de PayPal sau a oricarei alte metode de plata. In plus, celelalte date ale contului dumneavoastra Amazon vor fi expuse. Asadar, fara mai multe introduceri, iata cum poti sa iti securizezi contul de Amazon mult mai bine decat il ai in momentul de fata.

Verificați dublu informațiile personale

In primul rand, asigura-te ca informatiile legate de contul Amazon sunt actuale. Conecteaza-te la cont, dupa  fa click pe Logare si securitate si verifica daca adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt corecte.

Cum sa iti securizezi contul de Amazon.
Daca cineva ar incerca sa iti acceseze contul si sa iti modifice setarile de securitate, Amazon iti va trimite un e-mail pentru a confirma ca tu esti cel care efectueaza modificarile. De asemenea, un numar de telefon conectat la contul tau va actiona ca o metoda de rezerva pentru a primi coduri de acces unice.

Utilizeaza o parola sigura

Dupa actualizarea informatiilor, este timpul sa alegi o parola puternica. Daca utilizezi deja un manager de parole care creeaza, isi aminteste si chiar introduce parolele pentru tine, este fantastic. Exact acest lucru ar trebui sa faca toata lumea, in special cu numarul de incalcari, scurgeri si probleme de securitate care apar in mod regulat.

Activeaza verificarea in doi pasi

Un alt avantaj al utilizarii unui manager de parole este faptul ca stocheaza si parolele unice (OTP) care sunt necesare pentru a utiliza verificarea in doi pasi. Poti adauga un nivel suplimentar de securitate in contul tau Amazon, activand 2SV, care iti impune apoi sa introduci parola urmata de un cod temporar care este trimis pe telefon sau afisat intr-o aplicatie. Fara parola si codul tau, nimeni – nici măcar tu – nu poate intra in cont.

Acestea sunt toate metodele pe care poti sa le folosesti pentru a-ti mari securitatea contului tau de Amazon. Spor la aplicarea setarilor si la viitoarele cumparaturi!

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII