Docubox si Comedy Est HD eliminate de Akta
Posturile Docubox si Comedy Est HD sunt eliminate din grila de programe Akta si inlocuite cu Digi Animal World si Digi Sport 3 HD. Modificarile nu au fost efectuate inca pentru toti abonatii Akta.

Aceste modificari au fost efectuate in procesul de reorganizare a grilei de programe Akta in urma vanzarii catre Digi (RCS & RDS). Astazi au fost efectuate si alte modificari ale grilei Akta, fiind eliminate posturile Filmbox, Filmbox Family, Filmbox Plus, Food Network SD si DW si inlocuite cu Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Life, Digi World si Film Now. Au fost efectuate si cateva modificari ale grilei de programe analogice.

Continua modificarile efectuate grilei Akta si este posibil ca pe parcursul zilelor urmatoare sa vedem si alte modificari. Comedy Est HD si Cinemaraton sunt detinute indirect de DCS (prin firma Diplomatic Digital, detinuta la randul ei in proportie de 99% de DCS).

In grila de programe Digi (RCS & RDS) exista atat Cinemaraton SD/HD cat si Comedy Est SD, insa fara versiunea HD a postului Comedy Est.

Este posibil ca postul de filme Comedy Est HD sa revina in grila Akta in perioada urmatoare dar sunt sanse sa fie introdusa si in grila Digi, avand in vedere ca, indirect, este un post detinut de Digi.

UTV nu mai este disponibil la Focus Sat

O alta modificare destul de importanta reprezinta eliminarea postului UTV din grila Focus Sat, pentru utilizatorii receptoarelor standard Focus Sat. Desi UTV este disponibil FTA pe satelit (ceea ce inseamna ca il vom putea receptiona in continuare cu un decodor personal), acest program nu mai poate fi receptionat cu decodoarele standard Focus Sat. Pe site-ul Focus Sat, UTV figureaza in continuare in pachetul Familia.

Vom actualiza acest articol sau printr-un articol nou daca vor fi efectuate si alte modificari ale grilei de programe Akta.

Update 31.07.2020: Digi Sport 1 HD si Digi Sport 2 HD au fost introduse in grila Akta; Ii multumim lui George pentru pont;
Investigation Discovery HD si Magic TV HD au iesit din grila Akta; Ii multumim lui Catalin pentru informatie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

37 COMENTARII

 1. Digi Sport 1 HD a înlocuit ID HD.
  Digi Sport 2 HD a înlocuit Magic TV HD.
  Digi Animal World a înlocuit Docu Box SD.
  Digi Sport 3 HD a înlocuit Comedy Est HD.
  Film Now a înlocuit Film Box Family
  Film Now HD a înlocuit Film Box Extra HD.
  Digi Animal World HD a înlocuit Docu Box HD
  Digi World a înlocuit Food Network SD. Până acum.