Doc – In mainile tale – sezonul 2 pe AXN
Postul de televiziune AXN anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca din 6 octombrie va difuza sezonul 2 al serialului Doc – Nelle tue mani / Doc – In mainile tale. Serialul va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 21, cate 2 episoade.

Doc – In mainile tale este inspirat din povestea adevarata a doctorului Pierdante Piccioni care a suferit un accident si din aceasta cauza si-a pierdut memoria ultimilor 20 de ani. Medicul Pierdante Piccioni este poreclit in Italia Doctorul Amnezie.

Dupa ce isi revine din coma, doctorul Andrea Fanti (Luca Argentero) se simte cel mai bine doar in cadrul spitalului, el nu isi mai aduce aminte aproape nimic din ultimii 20 de ani, nici ca are o familie si nici noii prieteni facuti. Andrea Fanti incearca sa isi refaca viata doar in cadrul spitalului.

Finalul primului sezon al serialului il gaseste pe doctor intr-un cerc amoros interesant.  Doctorul uita complet de cele doua femei din viata sa dinaintea accidentului, Agnese Tiberi (Sara Lazzaro) fosta sotie si actuala prietena si Giulia Giordano (Matilde Gioli) o tanara rezidenta.

In sezonul doi, echilibrul dintre doctor in relatia cu colegii si cei apropiati este dat peste cap din cauza crizei sanitare care a lovit crunt Italia. In acest sezon, telespectatorii vor urmari eforturile doctorilor de a reveni la normal dupa criza sanitara in relatia cu pacientii si incercarea doctorilor de a deveni empatici cu pacienti care au nevoie de o examinare corecta si un tratament corespunzator.

Doc – In mainile tale – sezonul 2 pe AXN

Sectia de medicina interna trece printr-un impas pentru ca noul manager al spitalului doreste sa transforme departamentul intr-un centru care sa previna viitoare pandemii iar doctorul Fari este nevoit sa isi apere echipa si metodele sale de lucru. Insa, managerul spitalului nu cedeaza iar Andrea isi da seama ca singura lui sansa in aceasta lupta cu este sa se recupereze rapid si sa revina la viata dinainte de accident.

Serialul Doc – In mainile tale a castigat 2 premii in cadrul prestigiosului eveniment Nastri D’Argento la categoriile: cea mai buna dramedie iar actorul Luca Argentero a castigat premiul la categoria cel mai bun actor.

Doc – In mainile tale are 2 sezoane cu un total de 32 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

AXN are licenta tematica (filme si seriale) iar productiile originale AXN cat si serialele americane de mare succes pe care postul le difuzeaza sunt foarte apreciate de telespectatorii romani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Aseară, 08.12.2022, episodul serialului ” Doc-in mâinile tale” a fost difuzat cu traducerea altui film. Nu s-a intervenit pentru remedierea situației. Ce masuri se vor lua? Este normal ca episodul sa fie reluat