Cum vizionam Digi Online, HBO GO, Telekom TV, Orange TV, Horizon GO din strainatate?

Aplicatiile prin care putem viziona continut (filme, emisiuni, seriale) online sunt de obicei restrictionate geografic, astfel incat daca ne facem un cont din Romania, o sa putem sa le vizionam (pe majoritatea platformelor) doar din Romania. Vom detalia aici cum putem viziona Digi Online, HBO GO, Telekom TV, Orange TV, Horizon GO si alte platforme online restrictionate geografic din orice zona din lume.
Platformele si aplicatiile online prin care putem viziona continut tv sunt disponibile pentru vizionare din urmatoarele tari:

 • Digi Online – doar din Romania;
 • HBO GO – din Romania si din tarile spatiului SEE;
 • Telekom TV – doar din Romania;
 • Orange TV – doar din Romania;
 • Horizon GO – Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Martinica, Mayotte, Guadalupe, Guiana Franceză și Reunion, Saint-Martin, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Madeira și Insulele Azore, Slovacia, Slovenia, Spania, Insulele Canare, Suedia și Marea Britanie;
 • Netflix – poate fi vizionat din orice tara insa continutul TV difera, putem folosi metoda descrisa in acest articol pentru a ne conecta in alta tara, cu scopul de a viziona filme, emisiuni si seriale destinate exclusiv acelei tari.

Deci, cum facem sa vizionam Digi Online, HBO GO, Telekom TV, Orange TV, Horizon GO si Netflix din afara tarii?
Pentru a putea sa fentam putin platformele realizate de dezvoltatori este necesar sa ne conectam prin VPN din afara tarii, in Romania. Practic, se va realiza un tunel (care este securizat si informatiile vor trece criptate prin el) din tara in care ne aflam (de exemplu: Italia) in Romania. In consecinta, toate informatiile pe care le accesam online vor trece prin acel tunel din Romania iar noi vom avea IP inregistrat in Romania, astfel incat aplicatia o sa ne vada ca fiind in Romania. Simplu, nu? De fapt este destul de complicata configuratia, insa din fericire nu este nevoie sa o stim si sa o facem noi, deoarece se va face automat si instant de catre programelul pe care il vom folosi.

Desi sunt mai multe programe prin care ne putem conecta prin VPN la servere din afara tarii, de obicei acestea nu sunt gratuite si au diferite limite. Cea mai buna varianta pe care am gasit-o a fost programul Windscribe.

Prin Windscribe, avem urmatoarele limite de trafic, in functie de cat dorim sa investim:

 • 2GB/luna, daca nu dorim sa configuram un cont pe site-ul Windscribe;
 • 10GB/luna daca suntem de acord sa cream un cont gratuit cu adresa de mail;
 • nelimitat daca dorim sa platim 9$/luna;
 • nelimitat daca dorim sa platim 49$/an;
 • nelimitat daca dorim sa platim 89$/2 ani;
 • 1GB/luna trafic suplimentar pentru fiecare prieten invitat sa foloseasca aceasta aplicatie;

Dupa ce am instalat aplicatia Windscribe de pe site-ul oficial Windscribe, instalam aplicatia, o deschidem, selectam tara si serverul pe care dorim sa ne conectam (pe Romania este unul singur, in Bucuresti) si ne conectam. Se conecteaza instant.

Cum vizionam Digi Online, HBO GO, Telekom TV, Orange TV, Horizon GO din strainatate?

In plus, prin Windscribe avem multe servere disponibile in diferite tari din lume, daca dorim sa avem acces la toate trebuie sa platim cont premium, insa cel din Romania care ne intereseaza este gratuit.

Daca intampinati probleme la conectarea prin VPN sau la redarea continutului online de pe o anumita platforma, lasati un comentariu si incercati sa detaliati problema.

Update 05.03.2019: Digi Online nu mai functioneaza prin VPN;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

53 COMENTARII

  • Informatia nu este gresita, costa 9 euro pe luna daca dorim nelimitat pentru toate locatiile. Faptul ca tu platesti 2 euro pe luna pentru o locatie nu inseamna ca este gresit ce scrie in articol.
   Intr-adevar, iti poti face un abonament personalizat prin care platesti 1-2 euro/locatie/luna.

 1. Salut,am aplicatia digi online 5.3.4 si ma conectez pe wind pe canalul bucuresti si nu mai stiu ce sa fac tot isi da seama ca is in Zaragoza si nu merge… Poti sa ajuti sa vad barajul luí „U”

 2. Locuiesc in Olanda si am un android tv Sony. Am incercat si descarc aplicatia HboGo de pe Google Play, dar nu exista. Detin deja un cont HBO GO. Am si vpn instalat pe tv, am setat serverul RO, dar nimic. Stiti cumva daca exista vreo varianta de a putea instala aplicatia pe tv?

  • Cat timp televizorul Sony are Android ar fi trebuit sa apara aplicatia HBO GO in Google Play. V-am trimis pe e-mail linkul pentru HBO GO din Google Play, incercati sa-l accesati de pe TV si vedeti daca puteti sa instalati de aici aplicatia.

 3. Domnule Robert,
  Am un cont de HBO GO în România la UPC. Cum aș putea să vizionez HBO GO. și în Germania tot pe TV? Va fi suficient să intru pe aplicatia hbo go din televizor sau doar prin google?
  Mulțumesc!

 4. Am încercat cu tunell bear, din Anglia și nu funcționează.
  Am oprit și serviciile de localizare și degeaba.
  Probabil trebuie sa încerc și mâine, poate ca aplicația de la digi a sesizat ca nu puteam ajunge in Romania in câteva minute.

  • Nu e vorba ca au sesizat ca nu puteai ajunge in Romania, dar au blocat accesul pe aceasta platforma fiind conectat prin VPN, am observat acum cateva saptamani insa am uitat sa actualizez articolul, l-am actualizat acum.

 5. Am instalat windscribe vpn programul in windows si firefox, m-am logat in digi-online, dar nu se incarca programele. FilmNow nici nu incearca sa se incarce, celelalte afiseaza partea pt play si un spinner.