Secretele Spionajului – Spycraft – disponibil pe Netflix.
Secretele Spionajul (Spycraft) va fi lansat pe Netflix din 20 ianuarie 2021. Serialul de tip documentar politic este o productie americana de tip investigativ care pune in prim plan secretele spionajului, asa cum sugereaza si titlul serialului.

Planul principal al documentarului Spycraft, asa cum este descris si pe platforma Netflix, este spionajul. De-a lungul istoriei, spionajul s-a dovedit a fi o afacere serioasa, iar uneltele cu ajutorul carora se putea realiza spionajul au fost la fel de importante ca si spionii insisi.

Data oficiala de lansare a serialului este 20 ianuarie, insa pot exista intarzieri de cateva zile in ceea ce priveste disponibilitatea acetuia pe platforma Netflix din Romania din cauza subtitrarii, asa cum s-a intamplat si in cazul altor filme. De asemenea, nu stim cu exactitate cate sezoane vor fi disponibile odata cu aparitia serialului si nici cate episoade va avea fiecare sezon in parte.

Secretele Spionajului – Spycraft – disponibil pe Netflix. Pe platforma Netflix din Romania serialul „Spycraft” va fi disponibil sub denumirea „Secretele Spionajului”, iar trailerul publicat de Netflix poate fi vizionat pe platforma, la pagina documentarului.

Documentarul „Secretele Spionajului” scoate la iveala metodele si tehnicile de spionaj folosite de CIA pentru a afla informatii despre alte tari dar si pentru a pastra secrete despre tara pe care o apara. Documentarul pune accent pe cat de mult a avansat tehnologia si cum poate fi ea folosita ca tehnica de spionaj.

Daca acest documentar v-a atras atentia va invitam sa il urmariti incepand cu data oficiala de lansare, 20 ianuarie 2021, pe platforma Netflix si asteptam parerile dvs. cu privire la acest documentar dar si la alte filme pe care ati dori sa le vizionati.

Din pacate nu exista inca foarte multe detalii despre acest documentar insa va ramane de vazut, la data lansarii, cat de popular va fi.

Vom continua sa va tinem la curent cu noutatile in materie de filme, iar dvs. ne puteti urmari postarile la sectiunea „EMISIUNI SI FILME” a site-ului nostru.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.