Da Vinci HD – disponibil la Orange si Vodafone
Postul de televiziune pentru copii Da Vinci Learning a fost introdus in format HD in grilele operatorilor Vodafone si Orange (in zonele cu retea proprie), inlocuind varianta SD. Modificarea a fost efectuata astazi pentru ambii operatori.

Da Vinci difuzeaza programe educative pentru copii, printre care putem mentiona: Stiinta maxima, Cum sa faci bine lucrurile, Stie-Tot, Operatiunea Au!, Stii oare?, Istorii oribile, Vanatorii de istorie, Bufonii binedispusi, O saptamana sa invingem lumea, Cand voi fi mare, Matilda si familia Ramsay, Siyaya – Veniti cu noi in salbaticie, Anarhistii regnului animal, eXplorare Stiinta la domiciliu, eXplorare Planeta fantastica, Futuris, Inovatii, Stiati ca?, Oceanele sistemului solar, Creierul tau e mascul sau femela, Gimnastica mintii, Demonstratia, Laboratorul de creatii minunate, Eroi in lumea viselor, Addison, Dr. Panda, Kosmix si multe altele.

In ceea ce priveste grilele altor operatori principali de televiziune prin cablu, Da Vinci este disponibil la Digi (RCS & RDS) insa doar in format SD. Postul a fost eliminat din grila Telekom la inceputul anului 2021.
In grilele operatorilor DTH, Da Vinci este disponibil doar la Digi in format SD.

Da Vinci HD – disponibil la Orange si Vodafone
Acestea sunt primele modificari de grila de anul acesta atat pentru Vodafone cat si pentru Orange.

Da Vinci Kids ofera si o aplicatie mobila care poate fi platita lunar (pretul abonamentului este 10.49 euro pe luna), pe 6 luni (52.99 euro) sau pe un an (61.99 euro). Pe aplicatie vom putea vedea emisiuni culturale, despre istorie, natura, stiinta si tehnologie, sport sau emisiuni de divertisment.
Aplicatia Da Vinci Kids este disponibila 7 zile gratuit.

In Romania sunt disponibile si alte posturi pentru copii de toate varstele printre care putem mentiona: Baby TV, Boomerang, Disney Channel, Disney Jr., Duck TV, Cartoon Network, JimJam, Nicktoons, Nick Jr., Tralala TV, Minimax sau Nickelodeon.

Voi ce parere aveti despre postul Da Vinci? Va avantajeaza introducerea in format HD a postului in grilele Vodafone si Orange?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

 1. Ați uitat de Nick HD chiar dacă nu are subtitrare în română
  Nu îmi place deloc Nickelodeon, Nick HD (am vrut doar sa va ajut cu completarea listei dar în realitate nu îl sufăr) Nicktoons disney Channel, junior, cartoon sau boomerrang!
  Doar tralala, Duck TV și Baby TV care era favoritul meu și al fratelui meu mai mic sunt bune dar l-au scos de la Next Gen și regretam foarte mult
  Dacă vreau sa scot unele canale de desene cum pot face? Îmi fac griji din cauza nepoatei ca numai nimicuri învață pe Nick și telecomanda nu am cum sa o ascund ca o vede, sa spun ca este stricat nu m-ar crede etc
  Se poate șterge însă un canal din grila TV cu telecomanda? Dacă știe cineva mi-ar fi de mare ajutor! Măcar știu ca copii ar fi în siguranță de la astfel de desene
  Am încercat sa ii distrag atenția dar degeaba le-am spus și părinților dar nu am reușit!I-am explicat personal nepoatei ca ceea ce urmărește nu este pentru ea și sa își caute altceva de făcut dar în zadar!
  În legătură cu TraLaLa am văzut ca poate fi recepționat pe orice operator i-am și întrebat în privat și au spus ca da poate fi recepționat pe orice operator de cablu dar când am fost la Next Gen sa plătesc pe următoarele luni mi-au spus că nu vor sa îl pună răstit și punct!